Αρχίζει η δίκη για τη δολοφονία της 6χρονης Στέλλας

Ξεκινά η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας Εικοσπεντάκη, η οποία βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στην Αγία Βαρβάρα, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Στο εδώλιο θα καθίσει ο 62χρονος πατέρας της 6χρονης, πρώην αστυνομικός, ο οποίος είχε ομολογήσει στις αρχές ότι δολοφόνησε το παιδί του επειδή δεν άντεχε τις φωνές του την ώρα που το έκανε μπάνιο και στη συνέχεια έβαλε το άψυχο κορμί του σε σακούλα σκουπιδιών και το πέταξε σε κάδο απορριμμάτων λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι τους.

Το έγκλημα σημειώθηκε τον Απρίλιο του 2017, με τον πατέρα της 6χρονης να δηλώνει μία ημέρα νωρίτερα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής την εξαφάνιση της. Όπως είχε δηλώσει τότε στις αρχές, η μικρή είχε εξαφανιστεί από το σπίτι και είχε καταγγείλει μάλιστα πως είχε πέσει θύμα απαγωγής από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι τους. Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν πως δεν αντιλήφθηκε ο ίδιος τους ληστές, εκείνος απάντησε πως είχε λάβει δύο χάπια για την αϋπνία του και φορούσε ωτοασπίδες.

Κατά την κατάθεσή του, ο 62χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και από την πρώτη στιγμή εξεταζόταν ως βασικός ύποπτος. Στη συνέχεια ομολόγησε το έγκλημα και το απέδωσε στην «κακιά στιγμή». Μεταξύ άλλων, ο πατέρας της Στέλλας είχε αναφερθεί στα κινητικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το κοριτσάκι, λέγοντας πως του είχαν προκαλέσει κατάθλιψη. «Εξαιτίας του προβλήματος της Στέλλας έπεσα σε κατάθλιψη με αποτέλεσμα εδώ και τρία χρόνια να παίρνω φαρμακευτική αγωγή», είχε πει.

 

ellada

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: