Άρχισαν οι προετοιμασίες για την έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»

Μπορεί να θέλουμε άλλους έξη μήνες  για να ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης      αυτοκινήτου   «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018» αλλά η ομάδα του Άρη Γαλανόπουλου δουλεύει πυρετωδώς για τον Νοέμβριο έτσι ώστε όλα είναι μελετημένα με τον καλύτερο τρόπο. Για να μείνουν ικανοποιημένες και οι αντιπροσωπείες  αυτοκινήτων που υποστηρίζουν την έκθεση αλλά και οι χιλιάδες επισκέπτες που κάθε χρόνο δίνουν το παρόν τους, στη μεγάλη αυτή για τα ελληνικά δεδομένα διοργάνωση. Το γεγονός ότι η έκθεση αυτοκινήτου στήνεται με τον καλύτερο τρόπο είναι οι πολλαπλές χορηγίες που υπάρχουν κάθε χρόνο.

Τα θετικά αποτελέσματα στον κλάδο των πωλήσεων των καινούργιων αυτοκινήτων αποτελούν μια πρόκληση για τις αυτοκινητοβιομηχανίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά. Οι εισαγωγείς καινούργιων αυτοκινήτων προετοιμάζουν προσεκτικά τα επόμενα βήματα τους για να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις της αγοράς και να αυξήσουν το μερίδιο τους.

Ανάμεσα στις προωθητικές ενέργειες που αποσκοπούν στην πληρέστερη ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών, είναι και η μοναδική ετήσια έκθεση θεσμός για την Ελληνική αγορά, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» που συγκεντρώνει την εμπιστοσύνη των Ελλήνων εισαγωγέων αλλά και των επισκεπτών. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια στο πρώην ΔΥΤΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ (ΑΙΘΟΥΣΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ) 10 — 18 Νοεμβρίου 2018.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της Ελληνικής οικονομίας το 2018 είναι η ισχυρή ανοδική τάση που καταγράφεται στις πωλήσεις των καινούργιων αυτοκινήτων. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Σ.Ε.Α.Α., το πρώτο τρίμηνο του 2018, ο όγκος των πωλήσεων των αυτοκινήτων που πήραν πινακίδες κυκλοφορίας για πρώτη φορά, αυξήθηκε κατά 27% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Η φετινή διοργάνωση παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί στα περίπτερα των εισαγωγέων αντιπροσώπων αυτοκινήτων θα παρουσιαστούν και όλα τα καινούργια μοντέλα που αποκαλύφθηκαν στην Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης καθώς και όσα πρόκειται να κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην προσεχή Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (4-14 Οκτωβρίου).

Η γαλλική έκθεση είναι αναβαθμισμένη και πρόκειται να δώσει το στίγμα των εξελίξεων στον κλάδο του αυτοκινήτου, λίγους μήνες πριν φύγει το 2018. Στο Παρίσι θα εκτεθούν τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν το 2019 και θα φέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε όλους τους καίριους τομείς.

Την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» αγκαλιάζουν οι Έλληνες Εισαγωγείς – Αντιπρόσωποι (μέλη του Σ.Ε.Α.Α.). Είναι δε σημείο αναφοράς σε ετήσια βάση για τον κλάδο του αυτοκινήτου, αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες που αγαπούν το αυτοκίνητο και θέλουν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Κάθε χρόνο η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό και οι επισκέπτες στην περσινή έκθεση ξεπέρασαν τους 82.000. Για φέτος θα υπάρχει ολική αναβάθμιση των TEST DRIVE και παράλληλα θα προστεθούν 2.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου που θα δώσει ξεχωριστή λάμψη σε όλη την έκθεση καθώς και τη δυνατότητα συμμετοχής περισσότερων εταιρειών.

 

Τέλος, στη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσης προγραμματίζεται να παρουσιαστεί ημερίδα με θεματολογία: Αυτοκίνητο και περιβάλλον — Ηλεκτρικά αυτοκίνητα και εναλλακτικές μορφές ενέργειας. Ημερίδα που θα απασχολήσει τα ΜΜΕ και το ενδιαφέρον του κοινού.

 

 

 

 

Άρχισαν οι προετοιμασίες για την έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018»

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: