Αρχικά σχηματίζουνε ένα Χριστουγεννιάτικο Δέντρο από Ανθρώπους. Η Συνέχεια; Θα σας κόψει την Ανάσα!

Ετοιμαστείτε να πάθετε πλάκα με 500 ανθρώπους που χορεύουν στον ουρανό κατά την διάρκεια της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στο Nanjing. Η παράσταση αυτή είναι τόσο εντυπωσιακή που σίγουρα θα σας κόψει την ανάσα!

Η παράσταση λαμβάνει χώρα σε ένα σκοτεινό στάδιο. Τα μόνα φώτα που λάμπουν είναι αυτά που είναι διασκορπισμένα στο κοινό και τα φωσφοριζέ φώτα στο κέντρο της αρένας. Ξαφνικά υψώνεται ένας πύργος ακροβατών από την σκηνή και φτάνει αρκετά μέτρα ψηλά.

Όλο και περισσότεροι ακροβάτες μπαίνουν στο σχήμα, μέχρι που τελικά σηκώνονται στον αέρα. Απλώνονται πάνω σε αόρατα καλώδια και μοιάζουν με χριστουγεννιάτικο δέντρο σχηματισμένο από ανθρώπους.

Ενώ οι ακροβάτες βρίσκονται ψηλά, οι υπόλοιποι χορευτές κινούνται γύρω τους όμορφα συγχρονισμένοι. Τα φώτα και οι κινήσεις των χορευτών συνεχώς αλλάζουν κατά την διάρκεια του βίντεο, δημιουργώντας διαφορετικές οφθαλμαπάτες. Είναι πραγματικά μαγευτικό… δεν ξέρετε τι θα ακολουθήσει! Αλλά τότε ολοκληρώνουν το νούμερο τους με ένα εξίσου εντυπωσιακό κόλπο.

Χρησιμοποιώντας τα εφέ της σκηνής, ένας κεραυνός, ο οποίος ακολουθείται από μια μπάλα φωτιάς, φτάνουν στο κέντρο της σκηνής.

Μία πραγματικά πολύ εντυπωσιακή τελετή!

Πώς σας φάνηκε;

Originally posted 2016-12-15 12:23:36.

Viral news

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: