Αρχικά φαίνονται σαν 2 Φωτογραφίες του Λιονέλ Μέσι. Για Προσέξτε όμως λίγο Καλύτερα την Αριστερή… Θα Σοκαριστείτε!

Ένας φοιτητής από το Ιράν μοιάζει τόσο πολύ στο είδωλό του, Lionel Messi, που παραλίγο να πάει στην φυλακή για διατάραξη κοινής ησυχίας. Τόσοι πολλοί ήθελαν να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί με τον Reza Parastesh στην δυτική πόλη του Hamedan το σαββατοκύριακο που η αστυνομία τον μετέφερε σε ένα τμήμα και κατάσχεσε το αμάξι του για να σταματήσει το χάος και το μποτιλιάρισμα. 

Η ομοιότητα είναι τόσο εκπληκτική που κάποια περιοδικά χρησιμοποιούν τις δικές του φωτογραφίες όταν μιλάνε για τον πραγματικό Messi.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

To παραλήρημα ξεκίνησε μερικούς μήνες πριν όταν ο πατέρας του Reza που λατρεύει το ποδόσφαιρο ζήτησε από τον 25χρονο γιο του να ποζάρει με την μπλούζα του Messi. Έστειλαν μετά τις φωτογραφίες σε μια αθλητική ιστοσελίδα και αμέσως τους απάντησαν πως ήθελαν να έρθουν για να του πάρουν συνέντευξη.

Παρά το ότι στην αρχή ο Reza ήταν διστακτικός, γρήγορα συνήθισε τον νέο του ρόλο και συχνά φοράει μπλούζα της Barcelona όταν βγαίνει έξω. Από τότε έχει κλείσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και του έχουν κάνει ακόμα και προτάσεις για μόντελινγκ.

“Τώρα οι άνθρωποι με βλέπουν σαν τον Ιρανό Messi και θέλουν να τον μιμηθώ σε όλα όσα κάνει. Όταν πηγαίνω κάπου, όλοι σοκάρονται. Οι Ιρανοί έχουν εμμονή με το ποδόσφαιρο και συνεχώς μου ζητάνε να βγούμε φωτογραφία.”

Λέει πως όλη αυτή η κατάσταση των κάνει χαρούμενο και του δίνει πολύ ενέργεια. Και ο ίδιος λατρεύει το ποδόσφαιρο αν και ποτέ δεν ασχολήθηκε επαγγελματικά. Γι’αυτό προσπαθεί να βελτιώσει την τεχνική του για να γίνεται περισσότερο πιστευτός.

Θέλει πολύ να γνωρίσει τον ήρωά του και ίσως κερδίσει και μία θέση σαν αντικαταστάτης του. “Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία και σίγουρα θα έχει περισσότερη δουλειά από ότι μπορεί να διαχειριστεί. Θα μπορούσα να τον εκπροσωπώ όταν δεν θα μπορεί να πάει ο ίδιος.”

Πώς σας φάνηκε η ιστορία του;

Credit: dailymail.co.uk

Πηγή: fanpage.gr

paraxena

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: