Αρχικά φαίνεται σαν ένα Μικροσκοπικό Τζάκι αλλά μόλις έσπρωξε τον Τοίχο; Μείναμε με το στόμα Ανοιχτό!

Αυτό που μας αρέσει στα μικροσκοπικά σπίτια είναι η ευρηματικότητά τους! Πόσο μάλλον όταν μπορούμε να παρακολουθήσουμε το πριν και το μετά της κατασκευής τους.

Αλλά τι γίνεται με αυτούς εκεί έξω που δεν μπορούν ή δεν θέλουν να δημιουργήσουν το δικό τους μικρό σπίτι, αλλά πραγματικά θέλουν ένα; Αναθέτουν την δημιουργία του σε έναν επαγγελματία, φυσικά! Παρόλο που είναι μικροσκοπικά σπίτια, νιώθεις σα να έχεις επιλογές. Το συγκεκριμένο μικρό σπίτι έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για ένα ζευγάρι στην Καλιφόρνια.

Σε μια περιήγηση στο βίντεο που ακολουθεί, μας δείχνουν το εσωτερικό του σπιτιού τους. Θα παρατηρήσετε ότι βγάζουν τα παπούτσια τους πριν πατήσουν πάνω στο υπέροχο ξύλινο δάπεδο. Μερικά από τα χαρακτηριστικά του σπιτιού, θα σας κάνουν να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα μικροσκοπικό σπίτι! Η θέα της κουζίνας είναι υπέροχη.

Το πτυσσόμενο τραπέζι, τα ράφια και ο νεροχύτη της κουζίνας είναι όμορφα δημιουργημένα.

Προχωρώντας στον κεντρικό χώρο του σπιτιού, μας εξηγούν ότι ο κύριος χώρος θα χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο. Σε πολλά από αυτά τα σπίτια, το κρεβάτι βρίσκεται στη σοφίτα και το σαλόνι είναι στο πρώτο επίπεδο. Αυτό το ζευγάρι έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τη σοφίτα ως αποθηκευτικό χώρο.

Το τζάκι προπανίου ζεσταίνει τον χώρο και πλαισιώνεται με αποθηκευτικό χώρο. Ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι οι ντουλάπες! Περίτεχνα σχεδιασμένες πόρτες τις κρύβουν από την κοινή θέα και έχουν και φώτα LED!

Η περιήγησή μας τελειώνει με το πολυτελές μπάνιο. Η μεγάλη μπανιέρα πλαισιώνεται από πλακάκι-ξύλο και από το εντυπωσιακό κυκλικό παράθυρο εξαπλώνεται φυσικό φως. Είναι πανέμορφο!

Για να καταλάβετε καλύτερα όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του μικρού σπιτιού, παρακολουθήσετε το βίντεο. Το σπίτι είναι 22 τετραγωνικά μέτρα. Αλλά τα παράθυρα, με το φως που αφήνουν να περάσει μέσα, μεγαλώνουν το χώρο.

Originally posted 2017-03-11 17:30:04.

Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: