Άρπαξαν τραπεζοκαθίσματα από καφετέρια και ράφια από δημόσια βιβλιοθήκη

Κόντεψε να πάθει… εγκεφαλικό ο ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος στην Κόνιτσα, όταν είδε το βράδυ του Σαββάτου ότι άγνωστοι είχαν αρπάξει από τον εξωτερικό χώρο του καταστήματος όλα τα μεταλλικά τραπεζοκαθίσματα συνολικής αξίας 5.000 ευρώ!

Μετά την καταγγελία που υπέβαλε στο τοπικό τμήμα, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ταυτοποιήσουν άμεσα τους δράστες της κλοπής, που ήταν δυο Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν σε περιοχές των Ιωαννίνων. Όμως, η έρευνα που έγινε στην αποθήκη του ενός, εκτός από τα κλεμμένα τραπεζοκαθίσματα έκρυβε και άλλες εκπλήξεις που δείχνουν την εμπλοκή των δραστών και σε άλλες κλοπές.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος από μια μεταλλική βιβλιοθήκη και μια ραφιέρα συνολικής αξίας 500 ευρώ, που είχαν κλαπεί τον τελευταίο μήνα μέσα από την δημόσια βιβλιοθήκη της Κόνιτσας! Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους δικαιούχους, αλλά στην αποθήκη βρέθηκαν οκτώ ζάντες αυτοκινήτων, την προέλευση των οποίων ερευνούν οι αστυνομικοί.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και στη συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο ζήτησαν και πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά των κλοπιμαίων.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: