Αρπαγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Ψάχνουν φωτογραφίες της ανήλικης στη Γερμανία

Η υπόθεση μπορεί να συνδέεται με διεθνή κυκλώματα παιδικής εκμετάλλευσης

Νέα τροπή στην υπόθεση αρπαγής της 10χρονης στη Θεσσαλονίκη, καθώς διερευνάται πλέον το ενδεχόμενο να συνδέεται με διεθνή κυκλώματα παιδικής εκμετάλλευσης, όπως αυτό που εξαρθρώθηκε πρόσφατα στη Γερμανία.

Δημοσίευμα της Realnews αναφέρει ότι η αστυνομία έχει καταφέρει να ρίξει φως στην πορεία ηλεκτρονικών μηνυμάτων της 33χρονης που είχε απαγάγει το μικρό κορίτσι. Πρόκειται για τρεις διαδικτυακές επαφές της γυναίκας που είχαν βρεθεί από την πρώτη στιγμή στο επίκεντρο των ερευνών της Αστυνομίας. Τουλάχιστον μια από τις επαφές αυτές της 33χρονης εντοπίζεται στη Βόρεια Ευρώπη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό που δυσχεραίνει τις έρευνες είναι ο τρόπος που η απαγωγέας της μικρής επιχείρησε να καλύψει τα ψηφιακά ίχνη της. Να υπενθυμίσουμε ότι, λίγο πριν συλληφθεί, δεν έσπασε αλλά έριξε νερό στον υπολογιστή και στο τηλέφωνό της προκαλώντας φθορά στις συσκευές.

Οι αστυνομικοί επιβεβαιώνουν ότι εντέλει θα καταφέρουν να δουν όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει μέσω υπολογιστή και κινητού. Όπως εξηγούν όμως, αυτό πιθανότατα θα απαιτήσει αρκετές ημέρες ακόμα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: