Αρπαγή 10χρονης Μαρκέλλας: «Με ακολούθησε οικειοθελώς» είπε στην απολογία της η 33χρονη

Στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας Θεσσαλονίκης, η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης Μαρκέλλας υποστήριξε πως η ανήλικη την ακολούθησε οικειοθελώς.

Η κατηγορούμενη αρνήθηκε τις κατηγορίες για ασελγείς πράξεις, αποδεχόμενη μόνο την προμήθεια ναρκωτικών, την οποία απέδωσε στην τοξικοεξάρτησή της, ενώ υπέβαλε αίτημα διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Μάλιστα, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι η 10χρονη την ακολούθησε «οικειοθελώς» και απέδωσε σε «φαντασίωση» μέρος των όσων κατέθεσε στους παιδοψυχολόγους και αστυνομικούς.

Πληροφορίες από το ΑΠΕ αναφέρουν ότι η 33χρονη κατέθεσε πως πρόθεσή της ήταν να φροντίσει την ανήλικη, θέλοντας να καλύψει το «ψυχικό κενό» που άφησε στην ίδια η έλλειψη του παιδιού της, το οποίο της «αποστέρησε εκδικητικά» ο πρώην σύζυγός της.

Όσον αφορά στην προανακριτική της κατάθεση, όπου φέρεται να ομολογεί τις απεχθείς πράξεις της, ισχυρίστηκε πως βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιέσεων.

Σχετικά με το λάπτοπ και το κινητό που φέρεται να κατέστρεψε πριν από τη σύλληψή της την παραλία της Κατερίνης, ανέφερε ότι το έκανε γιατί φοβήθηκε μήπως εντοπισθεί, ενώ φέρεται να ανέφερε ότι έβγαλε μία «σέλφι» με την μαθήτρια την ώρα που «έπαιζαν και χόρευαν».

Εις βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήλικες πράξεις, βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως αποφασίστηκε η προσωρινή της κράτηση.

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη-Συνήγορος οικογένειας 10χρονης: Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν πουλάμε το παιδί

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: