Αρνίσια παϊδάκια με ελιές και αγκινάρες

Υλικά για 4 άτομα

  • 12 αρνίσια παϊδάκια
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 400 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους
  • 3 κουταλιές της σούπας ελιές Καλαμών
  • 4 κουταλιές της σούπας πράσινες γεμιστές ελιές με πιπεριά
  • 50 γραμμάρια λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 150 γραμμάρια ψητές κόκκινες πιπεριές στραγγισμένες
  • 100 γραμμάρια αγκινάρες τουρσί στραγγισμένες
  • Φύλλα μαϊντανού

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
  2. Μαγειρεύετε τα παϊδάκια 4- 5  λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Χαμηλώνετε την εστία στο μέτριο. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο τηγάνι ανακατεύοντας για 5 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει.
  4. Προσθέτετε τις ντομάτες, τις πιπεριές ψιλοκομμένες, τις ελιές, τις αγκινάρες, τις λιαστές ντομάτες και μαγειρεύετε, ανακατεύοντας ανά διαστήματα, για 3 λεπτά.
  5. Ξαναβάζετε τα παϊδάκια στο τηγάνι και μαγειρεύετε για 2 λεπτά.
  6. Πασπαλίστε με μαϊντανό και σερβίρετε.

syntages

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: