Αρκαλοχώρι: Πατέρας και γιος επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, αλλά κατήγγειλαν εκείνους για… ξυλοδαρμό!

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα στο οποίο επέβαινε ο νεαρός

Άνω-κάτω έκαναν το αστυνομικό τμήμα Αρκαλοχωρίου ένας νεαρός και ο πατέρας του, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν στους αστυνομικούς αντιδρώντας στην προσαγωγή του πρώτου για εξακρίβωση στοιχείων. Και οι ίδιοι, όμως, κατήγγειλαν τους ένστολους για ξυλοδαρμό.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Πέμπτης, όταν οι αστυνομικοί του Τ.Α.Ε. σταμάτησαν για έλεγχο ένα αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια στο οποίο επέβαιναν ο νεαρός Έλληνας και ένας αλλοδαπός, που δεν είχαν μαζί τους ταυτότητες και οδηγήθηκαν στο τμήμα Αρκαλοχωρίου, όπου βρίσκονταν ο αξιωματικός υπηρεσίας και ένας φύλακας. Εκεί, ο νεαρός εξύβρισε τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν.

Όταν έφτασε ο πατέρας του στο τμήμα, ξεκίνησε νέο επεισόδιο καθώς προσπάθησε να απελευθερώσει τον γιο του, εξύβρισε τους αστυνομικούς και τους απώθησε, με αποτέλεσμα και οι δύο να βρεθούν με χειροπέδες για εξύβριση και αντίσταση. Στη συνέχεια, ο πατέρας κατήγγειλε στο neakriti.gr ότι ξυλοκοπήθηκαν από αστυνομικούς. Για το επεισόδιο ενημερώθηκε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου κι έτσι πατέρας και γιος οδηγήθηκαν κρατούμενοι στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, για να υποβληθούν σε εξετάσεις από ιατροδικαστή.

Οι αστυνομικοί αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες και επικαλούνται γνωμάτευση γιατρών του Κέντρου Υγείας όπου μεταφέρθηκαν αρχικά πατέρας και γιος, η οποία φέρεται διαψεύδει τους ισχυρισμούς τους. Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι εκείνοι δέχθηκαν επίθεση και υπέστησαν ζημιές οι στολές τους, ενώ δέχθηκαν δαγκωματιές και χτυπήματα, στην προσπάθεια τους να τους συγκρατήσουν και να τους εμποδίσουν να διαφύγουν.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: