Άριστα πήραν από την FIA οι εθελοντές διασώστες του Ε.Ε.Σ στα εκπαιδευτικά σεμινάρια ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις

Οι εθελοντές διασώστες που θα ασχοληθούν με το Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησαν τα εκπαιδευτικά σεμινάρια έτσι ώστε να είναι πλήρως κατηρτισμένοι στις νέες απαιτήσεις του κανονισμού της FIA. Όπως γνωρίζετε τα ηλεκτρικά συστήματα και η υβριδική τεχνολογία που φέρουν τα νέα αυτοκίνητα WRC χρειάζονται ειδικές γνώσεις.

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός, έχοντας τη μοναδική εμπειρία συμμετοχής στο περσινό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της FIA.

Η ενημέρωση έγινε στο ΟΑΚΑ. Οι  εθελοντές του Ε.Ε.Σ, παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού, κ. Λευτέρη Αυγενάκη, συμμετείχαν στο ειδικό σεμινάριο εκπαίδευσης της FIA. Το σεμινάριο αφορούσε την αντιμετώπιση πιθανού ατυχήματος υβριδικού αγωνιστικού και την διαρροή υψηλής τάσης συνεχούς ρεύματος από το υβριδικό σύστημα.

Οι εθελοντές του Ε.Ε.Σ. πήραν άριστα . Ο παρατηρητής e-Safety της FIA, David Ryan και ο παρατηρητής της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου επί ιατρικών ζητημάτων, Cem Boneval, εντυπωσιάσθηκαν από την εξαιρετική οργάνωση και ανταπόκριση των εθελοντών του Ε.Ε.Σ στις ποικίλες ασκήσεις διάσωσης που κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας κατά τη διάρκεια της πρακτικής άσκησης.

Άριστα πήραν από την FIA οι εθελοντές διασώστες του Ε.Ε.Σ στα εκπαιδευτικά σεμινάρια ενόψει του Ράλλυ Ακρόπολις gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: