Άργος: Χειροπέδες σε δύο άτομα με παράνομα και κλεμμένα όπλα

Εντοπίστηκαν σε έρευνες που έγιναν στα σπίτια δύο ανδρών 42 και 61 ετών

Την εμπλοκή δυο Ελλήνων ηλικίας 42 και 61 χρόνων σε διάφορες παρανομίες εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, μετά την ανεύρεση παράνομου οπλισμού στα σπίτια τους, μέρος του οποίου μάλιστα προερχόταν από κλοπή στο σπίτι ενός μέλους σκοπευτικού συλλόγου.

Με μια οργανωμένη επιχείρηση με την συμμετοχή και της Ο.Π.Κ.Ε., οι αστυνομικοί αξιοποίησαν τις πληροφορίες που είχαν και έκαναν έρευνες στα σπίτια των δυο ανδρών στο Άργος. Σε αυτό του 42χρονου κατασχέθηκαν ένα πιστόλι και δυο γεμιστήρες τα οποία είχαν κλαπεί στις 24 Μαρτίου του 2019 από το σπίτι ενός άνδρα που τα κατείχε για σκοποβολή, ενώ βρέθηκαν ακόμη δυο γεμιστήρες και 103 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Στην κατοικία του 61χρονου βρέθηκαν τρία κυνηγετικά όπλα εκ των οποίων το ένα φλόμπερ, τρία μαχαίρια, δυο καλύμματα χειρολαβής πιστολιού, 80 φυσίγγια και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα, των οποίων η προέλευση ερευνάται. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες κατά περίπτωση για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα και κλοπή, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: