Άργος: Ομάδα 20 μεταναστών επιτέθηκαν σε κοπέλα και άρχισαν να τη θωπεύουν

Άγριο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή το απόγευμα στην πόλη του Άργους στην Αργολίδα, μεταξύ μεταναστών και κατοίκων της περιοχής.

Συγκεκριμένα, μια 30χρονη κοπέλα, μετά από έναν καυγά που είχε με τη μητέρα της, θέλησε να βγει έξω από το σπίτι της και να περπατήσει για να ηρεμήσει. Κατά τη διάρκεια του περιπάτου πέρασε έξω από ένα γιαπί, όπου τον τελευταίο καιρό έχουν εγκατασταθεί Ασιάτες μετανάστες, πιθανόν Πακιστανοι και Αφγανοί.

Μόλις είδαν την κοπέλα, μια ομάδα 20 μεταναστών βγήκαν από το γιαπί, την πλησίασαν απειλητικά και άρχισαν να τη θωπεύουν. Η κοπέλα, τρομοκρατημένη, έβαλε τις φωνές και για καλή της τύχη εκείνη την στιγμή επέστρεφε ο ένας αδερφός της που είδε το περιστατικό και έσπευσε να επέμβει χωρίς να ξεκινήσει καυγά μαζί τους.

Ακούγοντας τη μεγάλη φασαρία, βγήκε και ο άλλος αδερφός από το σπίτι της οικογενείας και πήγε προς το μέρος τους. Τότε μέσα από το γιαπί βγήκαν ακόμα περισσότεροι Ασιάτες με καδρόνια και επιτέθηκαν στα δυο αδέρφια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Στο μεταξύ, οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία, αλλά όταν έφτασε, οι μετανάστες είχαν εξαφανιστεί. Μετά από αναζητήσεις έγιναν τρεις συλλήψεις και τα αδέρφια της 30χρονης κοπέλας αναγνώρισαν τα άτομα αυτά, που οδηγήθηκαν στο τμήμα. Εκεί διαπιστώθηκε πως οι δύο από αυτούς ήταν παράνομα στην χώρα και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: