Άργος: 46χρονος ασελγούσε σε 5χρονο δίνοντας σε αντάλλαγμα τρόφιμα στους γονείς του

Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ για τις κατηγορίες της αποπλάνησης ανηλίκου, της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκου και της παιδικής π ορνογραφίας, καταδικάστηκε ο 46χρονος Έλληνας, κάτοικος Άργους, ο οποίος κοιμόταν γuμνός με 5χρονο παιδί από τη Ρουμανία, ασελγούσε σε βάρος του και δωροδοκούσε τους γονείς δίνοντάς τους τρόφιμα.

Παράλληλα, οι γονείς του 5χρονου, ένας 29χρονος και μια 30χρονη, καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 20 ετών και χρηματική εγγύηση 100.000 ευρώ για άμεση συνέργεια σε ασέλγεια. Φυσικά, τους αφαιρέθηκε και η επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους.

Οι καταδικασθέντες επέστρεψαν στις φυλακές που κρατούνταν.

Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από καταγγελία που έκανε το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας μαρτυρίες ότι ο 46χρονος έδειχνε δημόσια γuμνές φωτογραφίες του με το παιδάκι σε μια καφετέρια στο Ναύπλιο. Κατά τη σύλληψή του στις 7 Σεπτεμβρίου 2016, οι αστυνομικοι διαπίστωσαν ότι στο κινητό του είχε πράγματι τις γuμνές φωτογραφίες του 5χρονου.

Στη συνέχεια συνελήφθησαν και προφυλακίστηκαν οι δυο Ρουμάνοι, τους οποίους φιλοξενούσε επί έξι μήνες μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους. Το αγοράκι και τα τρία μικρότερης ηλικίας αδέλφια του μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αργολίδας, όπου εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Ναυπλίου, ο οποίος δεν βρήκε ίχνη σeξουαλικής κακοποίησης στα μικρότερα.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: