Άργησε στην πτήση της και χαστούκισε τον υπάλληλο που δεν την άφησε να μπει [vid]

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο αεροδρόμιο Στάνστεντ στο Λονδίνο, όταν μια γυναίκα χαστούκισε υπάλληλο του αεροδρομίου!

Ο λόγος της επίθεσης ήταν πως η γυναίκα είχε καθυστερήσει να επιβιβαστεί στην πτήση της για Αθήνα και η πύλη είχε κλείσει, με αποτέλεσμα το μέλος του προσωπικού του αεροδρομίου να μην την αφήσει να μπει.

Αυτό εξόργισε την γυναίκα, η οποία χτύπησε με δύναμη στο κεφάλι την υπάλληλο, η οποία φέρεται να της εξηγούσε ότι δεν μπορούσε να επιβιβαστεί στην πτήση της για Αθήνα.

«Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, στις 9 περίπου το πρωί και αφορούσε σε μια επιβάτιδα η οποία είχε πάρα πολλές χειραποσκευές και δεν ήθελε να πληρώσει για αυτές ή να αναδιανείμει το βάρος σε άλλες, οπότε της εξηγήθηκε ότι η πύλη έπρεπε να κλείσει έτσι ώστε το αεροσκάφος να αναχωρήσει, καθώς η πτήση είχε ήδη καθυστερήσει, Η πύλη έκλεισε και αυτή ήταν η αντίδραση της», δήλωσε μέλος του προσωπικού της Swissport, η οποία χειρίζεται τις πτήσεις της Ryanair, στη βρετανική Telegraph.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Έσσeξ δήλωσε στην ιστοσελίδα MailOnline ότι η εξαγριωμένη επιβάτιδα απομακρύνθηκε εκτός αεροδρομίου από τις Αρχές.

viral

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: