Αργεντινή: Βουβάλι τραυμάτισε θανάσιμα τον κυνηγό που προσπάθησε να το σκοτώσει

Τον θάνατο από το βουβάλι που κυνηγούσε βρήκε ο προεδρος της κυνηγετικής ομοσπονδίας της Αργεντινής με τη στιγμή της θανατηφόρας αντεπίθεσης του ζώου να έχει καταγραφεί σε βίντεο.

Στο βίντεο φαίνεται ο 64χρονος Μάριο Κανάλες να πυροβολεί μαζί με άλλον ένα κυνηγό προς το βουβάλι. Τα πυρά τους, όμως, όχι μόνο δεν κατάφεραν να εξουδετερώσουν το μεγαλόσωμο ζώο αλλά αντίθετα προκάλεσαν την οργισμένη επίθεσή του.

Αποτέλεσμα ήταν ο 64χρονος άνδρας να τραυματιστεί θανάσιμα από το βουβάλι το οποίο τον χτύπησε ανηλεώς με τα κέρατά του μέχρι τελικά ένας άλλος κυνηγός από την ομάδα του Κανάλες να το σκοτώσει αφού το πυροβόλησε πέντε φορές.

Όπως ανέφερε η εφημερίδα Pagina 12 οι φίλοι του Κανάλες τον μετέφεραν βαρύτατα τραυματισμένο σε ένα φορτηγάκι καθώς δεν είχαν σήμα στα κινητά τους τηλέφωνα προκειμένου να ενημερώσουν τις αρχές για το περιστατικό. Τοπικά μέσα αναφέρουν ότι ο 64χρονος υπέστη σοκ και κατέληξε πριν να φτάσει στο νοσοκομείο.

Η έκθεση του ιατροδικαστή αποκάλυψε ότι ο Κανάλες υπέστη πολλαπλά κατάγματα στα πλευρά και τον θώρακα καθώς και χτυπήματα στην κοιλιακή χώρα.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τους νόμους της Αργεντινής το κυνήγι βουβαλιού είναι παράνομο καθώς τα συγκεκριμένα ζώα είναι προστατευόμενα.

Ο Μάριο Κανάλες, εκτός από πρόεδρος της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Αργεντινής, ήταν δικηγόρος και πατέρας τριών παιδιών.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: