Αράζει χαμογελαστός σε κλουβί με τεράστια φίδια και στην συνέχεια συμβαίνει αυτό που φοβάται(ΒΙΝΤΕΟ)



Τρελός, θαρραλέος ή τέρμα περίεργος μπορεί να χαρακτηριστεί ο Αμερικανός που μπήκε και άραξε σε κλουβί μαζί με αρκετά τεράστια φίδια; Άλλοι βλέπουν φιδάκι και τρέχουν και ο Jay Brewer χωρίς φόβο έκατσε χαμογελαστός ανάμεσα σε μερικούς πύθωνες 6-7 μέτρων αφήνοντας όλους τους τηλεθεατές να απορούν γιατί…

Όπως και να έχει πάντως η περίπτωσή του, το βίντεο έχει προκαλέσει χαμό στο ίντερνετ και όπως καταλαβαίνεται φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αμερικανός τολμάει κάτι ανάλογο. Συχνά πυκνά βρίσκεται όπως λέει δίπλα στα ζώα που τον εντυπωσιάζουν από μικρή ηλικία. Η απλή περιέργεια της εφηβείας έγινε στην συνέχεια πάθος για τους πύθωνες.

Ο Brewer πάντως δεν είναι τρελός και πλέον αποτελεί γνωστή φυσιογνωμία στο youtube για τα ανάλογα ψαρωτικά βίντεο που ανεβάζει. Ο ίδιος με αρκετή τόλμη έκλεισε μια επιχείρηση που είχε με είδη ψαρέματος και βάλθηκε να ιδρύσει μια εταιρεία που θα ειδικεύεται στην εκτροφή και πώληση ερπετών!

Πράγματι η τρέλα του για το συγκεκριμένο είδος φιδιού έγινε η κινητήριος δύναμη για να επιτύχει το όνειρο του και σήμερα είναι ένας γνωστός επιχειρηματίας και εκτροφέας στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.



Viral news

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: