Απρόσμενη εξέλιξη: Ο ΑΝΤ1 ακύρωσε πετυχημένη τούρκικη σειρά λόγω των προκλήσεων Ερντογάν

Εμπάργκο του ΑΝΤ1 στις τουρκικές παραγωγές μετά την απόφαση του Τούρκου προέδρου να μετατρέψει τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας σε τζαμί

Η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να ακυρώσει πετυχημένη τουρκική σειρά λόγω των προκλητικών κινήσεων του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πριν από μερικούς μήνες, η διοίκηση του ΑΝΤ1 είχε κλείσει για το πρόγραμμά της μία καινούργια τούρκικη σειρά που κάνει μάλιστα επιτυχία σε όσες χώρες έχει προβληθεί. Την σειρά με τίτλο «Yasak Elma» (στα ελληνικά σημαίνει «Απαγορευμένο μήλο») διεκδικούσε και άλλος τηλεοπτικός σταθμός, αλλά ο ΑΝΤ1 κατάφερε να εξασφαλίσει τα δικαιώματά της.

Η διοίκηση του ΑΝΤ1, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, αμέσως μετά την ανακοίνωση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πως σκόπευε να μετατρέψει την Αγία Σοφία σε τζαμί, εκτίμησε ότι λόγω της έκρυθμης κατάστασης με τη γειτονική χώρα, θα έπρεπε να «σπάσουν» τη συμφωνία, όπως και έγινε.

Διαβάστε επίσης: Αγία Σοφία: Εικόνες βεβήλωσης και προχειρότητας μετά τη μετατροπή του εμβληματικού ναού σε τζαμί (βίντεο)

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: