Αποχώρησε η ΝΔ από τη συζήτηση του νομοσχεδίου του ΥΠΟΙΚ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης ανακοίνωσε την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να αποχωρήσει από τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών στην Ολομέλεια, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την πληθώρα τροπολογιών.

Ο κ. Κεφαλογιάννης εξέφρασε την έντονη ενόχληση της ΝΔ, καταγγέλλοντας την κυβέρνηση ότι πλήττει το κύρος του κοινοβουλίου με τη συστηματική κακή νομοθέτηση.

«Θεωρούμε ότι είναι ασέβεια για τη νομοθετική λειτουργία του κοινοβουλίου. Χθες ανά δέκα λεπτά καταθέτατε και μία τροπολογία. Έχουμε καταγγείλει την κακή νομοθέτηση. Σήμερα βλέπουμε αυξήθηκαν οι τροπολογίες και θα έρθουν ίσως κι άλλες. Ως ΝΔ καταγγέλλουμε τη διαδικασία και αποχωρούμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τη διαφύλαξη του κύρους της Βουλής», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κεφαλογιάννης.

Από την πλευρά του ο προεδρεύων στη Βουλή Νικήτας Κακλαμάνης, αν και δεν πρόκειται για τωρινό φαινόμενο, η νομοθετική πρακτική της κυβέρνησηςη πλέον έχει πάρει «επιδημική μορφή».

politiki

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: