Αποθέωση του Ζανέτι στο τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Ίντερ

Αποθέωση του Ζανέτι στο τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Ίντερ

Ήταν το πρόσωπο του αγώνα με τη Λάτσιο. Ο Χαβιέρ Ζανέτι, μέσα σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, φόρεσε για τελευταία φορά τη φανέλα της  στο Τζουζέπε Μεάτσα και είπε αντίο με τον δικό του τρόπο τους φιλάθλους των νερατζούρι που αποθέωσαν τον μεγάλο αρχηγό.

Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 41 του , ο Αργεντινός μέσος ευχαρίστησε τους πάντες για αυτά τα 19 στο Μιλάνο και προέτρεψε τους τιφόζι των «νερατζούρι» να αγαπούν πάντα την ομάδα, όπως έκανε και θα συνεχίσει να κάνει και ο ίδιος.

«Σας ευχαριστώ όλους. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο συγκινητική είναι αυτή η στιγμή. Το να πω ότι είστε φανταστικοί δεν είναι αρκετό. Θέλω να σας ευχαριστήσω καθέναν από εσάς, που ήσασταν κοντά μου κάθε στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω την σύζυγο μου Πάουλα και την υπέροχη οικογένεια που μεγαλώσαμε μαζί. Τον πατέρα μου, ο οποίος είναι μπροστά από την τηλεόραση στην αυτή την στιγμή και δεν ήθελε να έρθει εδώ. Ευχαριστώ την μητέρα μου στον παράδεισο, η οποία σίγουρα είναι τόσο χαρούμενη όσο κι εγώ.

Ευχαριστώ την οικογένεια Μοράτι για την πίστη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια. Ευχαριστώ τον πρόεδρο Τοχίρ που μου δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσω σε αυτή την πανέμορφη οικογένεια της Ιντερ, κάτι που ήταν όνειρο για μένα. Ευχαριστώ επίσης τους φανταστικούς συμπαίκτες που είχα αυτή τη σεζόν, αλλά και τα προηγούμενα χρόνια για τον σεβασμό και την αφοσίωση που μου έδειξαν. Είμαι ευτυχισμένος για την καριέρα με αυτή την φανέλα, την οποία αγαπώ πραγματικά» τόνισε και πρόσθεσε:

«Τώρα πρέπει να κάνω κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν θα το κάνω καλά, αλλά μπορώ να πω ότι θα υπερασπίζομαι την Ίντερ, όπως έκανα τόσα χρόνια και στο γήπεδο. Η μόνη μου επιθυμία ήταν να υπερασπίζομαι τη φανέλα αυτής της ομάδας σε κάθε χώρα του κόσμου. Έμαθα να την αγαπάω χάρη σε εσάς. Σας ζητάω να αγαπάτε αυτή την ομάδα, όπως θα την αγαπάω κι εγώ για πάντα. Σας ευχαριστώ που με αγαπήσατε, σας αγαπώ ειλικρινά».

 

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: