Αποτελέσματα εθνικών εκλογών 2019: Χαμόγελα και αγκαλιές στα γραφεία της ΝΔ στο Ηράκλειο Κρήτης

Με χειροκροτήματα και έντονους πανηγυρισμούς υποδέχτηκαν τα αποτελέσματα των exit poll τα στελέχη της ΝΔ στο νομό Ηρακλείου.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Η Νέα Δημοκρατία έχει πάρει διψήφια διαφορά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνεται η αυτοδυναμία της σύμφωνα με το exit poll το οποίο διενεργήθηκε κατά τη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας στα εκλογικά τμήματα ανά τη χώρα.

Στα γραφεία της ΝΔ, που βρίσκονται στην οδό Αβέρωφ στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, βρίσκονται, από πολύ νωρίς, στελέχη της τοπικής ΝΟΔΕ αλλά και ψηφοφόροι του κόμματος που ξεκίνησαν να αγκαλιάζονται και να πανηγυρίζουν για τα αποτελέσματα των exit poll.

Μάλιστα μεταξύ των στελεχών της ΝΟΔΕ υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία και σε τοπικό επίπεδο, σε ότι αφορά το Νομό Ηρακλείου ότι τα αποτελέσματα θα είναι τα μεγαλύτερα των τελευταίων χρόνων.

Αποτελέσματα εκλογών 2019

Εθνικές Εκλογές 2019: Οι πολίτες ψήφισαν την Κυριακή 7 Ιουλίου για να εκλέξουν τους εκπροσώπους τους στο ελληνικό Κοινοβούλιο και το ενδιαφέρον στρέφεται πλέον στο αποτέλεσμα της κάλπης και τους σταυρούς που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι.

Ποια πολιτική δύναμη θα αναδειχθεί πρώτη στις βουλευτικές εκλογές 2019; Θα εξασφαλίσει την πολυπόθητη αυτοδυναμία; Πώς θα διαμορφωθεί η διαφορά ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και πόσα κόμματα θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον το 3% των ψήφων για να μπορέσουν να εκλέξουν βουλευτή και να μπουν στη Βουλή;

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Το newsbeast.gr -όπως σε κάθε εκλογική διαδικασία εδώ και εννιά χρόνια- καλύπτει έγκυρα και αναλυτικά όλες τις εξελίξεις, ενημερώνοντας άμεσα τους αναγνώστες του για τη ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις νικητών και ηττημένων!

Δείτε τους δυναμικούς εκλογικούς χάρτες: τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών 2019

Πηγή: newsbeast.gr-politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: