Αποτελέσματα Εθνικών Εκλογών 2019: Ποιοι διάσημοι δεν μπήκαν στη Βουλή

Έδωσαν τη δική τους μάχη για το σταυρό, πολλοί ήταν εκείνοι που τους τίμησαν με την ψήφο τους στις Εθνικές εκλογές 2019, αλλά δεν ήταν αρκετές για να τους δώσουν μία θέση στα έδρανα της νέας Βουλής. Και δεν είναι λίγοι οι διάσημοι εκείνοι που έφτασαν στην πηγή, αλλά δεν κατάφεραν να πιούνε νερό. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις η μη εκλογή τους αποτέλεσε έκπληξη.

Στην Α’ Αθηνών από τη Νέα Δημοκρατία δεν τα κατάφερε ο Δημήτρης Τσιόρδας, αλλά και η Κορίνα Δαμουλιάνου (η μικρή κόρη του Κώστα Καρρά στη σειρά Πάτερ Ημών). Ο ηθοποιός Τάκης Παπαματθαίου κατέβαινε με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τα κατάφερε, όπως και ο τραγουδοποιός Στάθης Δρογώσης ο οποίος ήταν υποψήφιος με το ΚΚΕ στην ίδια περιφέρεια. Με το Κουμμουνιστικό κόμμα ήταν υποψήφιος και ο αθλητικογράφος Γιάννης Καραλής, ο οποίος επίσης δεν εκλέχθηκε. Με το MeRA 25 του Γιάννη Βαρουφάκη ήταν υποψήφια και η Πάολα Ρεβενιώτη, η οποία δεν τα κατάφερε.

Στο Νότιο Τομέα ο γνωστός μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος έφτασε κοντά, αλλά δεν εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία, όπως και ο Γρηγόρης Ψαριανός. Επίσης, εκτός έμειναν ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο πρώην μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου, αλλά και η Έμη Λιβανίου.

Στον ίδιο τομέα με τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός μένουν ο Νίκος Ξυδάκης και ο Γιώργος Κυρίτσης, όπως και οι ηθοποιοί Παύλος Ορκόπουλος και Νικολέττα Βλαβιανού που ήταν υποψήφιοι με το ΚΚΕ.

Το ντεμπούτο του Πέτρου Τατσόπουλου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στο Βόρειο Τομέα δε στέφθηκε με επιτυχία, όπως και του Τέρενς Κουίκ με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκου, Τάκης Φύσσας δεν κατάφερε να εκλεχθεί με τη Νέα Δημοκρατία στον Ανατολικό Τομέα. Το ίδιος και ο Πάνος Σκουρολιάκος με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο γνωστός αθλητικογράφος Αντώνη Πανούτσος δεν εκλέχθηκε με τη Νέα Δημοκρατία στον Δυτικό Τομέα. Η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη με το ΚΚΕ, ενώ στη Βουλή δε μπαίνουν ο Θάνος Ασκητής και ο Κώστας Χαρδαβέλλας με το ΚΙΝΑΛ. Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης αν και ήταν πρώτος στους σταυρούς με το ΜεΡΑ 25, δε μπαίνει στη Βουλή.

Τελικά, η Σεμίνα Διγενή δεν παίρνει την έδρα στην Α’ Πειραιώς με το ΚΚΕ. Στον ίδιο τομέα ήταν υποψήφιοι ο προπονητής μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου με την Χρυσή Αυγή, που δεν μπαίνει στη Βουλή, όπως και ο Σπύρος Μπιμπίλας, που ήταν με την Πλεύση Ελευθερίας.

Στη Β’ Πειραιώς μένουν εκτός ο Σταμάτης Μαλέλης και ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός, που ήταν υποψήφιοι με το ΚΙΝΑΛ και ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος που ήταν με την Χρυσή Αυγή.

Επίσης δεν κατάφεραν να εκλεχθούν με το ΚΙΝΑΛ, η Σοφία Μουτίδου στην Α’ Θεσσαλονίκης και η Βάνα Μπάρμπα στα Γιάννενα, παρόλο που είχε προκαλέσει αίσθηση με το προεκλογικό της σποτ, όπου ήταν σχεδόν δακρυσμένη.

Πολιτική

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: