Απόστολος Δοξιάδης: Έλληνες αξιωματούχοι απήγαγαν Τούρκους φυγάδες και τους παρέδωσαν στον Ερντογάν

Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω Facebook ο γνωστός συγγραφέας, Απόστολος Δοξιάδης, ο οποίος αναφέρει ότι Έλληνες στρατιωτικοί «απήγαγαν» Τούρκους φυγάδες, που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, και τους παρέδωσαν στις τουρκικές αρχές.

Μάλιστα, η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες.

Ακολουθεί η ανάρτηση του κ. Δοξιάδη:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν.

Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!

 

Έλληνες στρατιωτικοί «απήγαγαν» Τούρκους φυγάδες, που ζητούσαν πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα, και τους παρέδωσαν στις τουρκικές αρχές. Μάλιστα, η καταγγελία συνοδεύεται από φωτογραφίες. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΡΙΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Χτες το πρωί, 6 Iουνίου 2019, τρεις Τούρκοι νεαροί μηχανικοί πέρασαν τον Έβρο, και έφτασαν περπατώντας στο αστυνομικό τμήμα του Ισαακίου Έβρου ζητώντας πολιτικό άσυλο. Αργότερα μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Νέου Χειμώνιου Έβρου, με φορτηγό με στρατιωτικό χρωματισμό παραλλαγής χωρίς πινακίδες (φωτογραφία) από όργανα του κράτους αγνώστου αρμοδιότητας. Στο Νέο Χειμώνιο (από όπου η φωτογραφία των τριών, πλάτη, με κρατικό λειτουργό ορατό δίπλα τους) οι τρεις κρατήθηκαν για λίγες ώρες. Οι αστυνομικοί τους πήραν τα χρήματα και όποια χαρτιά είχαν πάνω τους, και με το ίδιο βαν το βράδυ τους μετέφεραν στον Έβρο, όπου τους παρέδωσαν σε φουσκωτό με τούρκους με πολιτικά, που τους πήραν βίαια στην άλλη όχθη. Ήδη τώρα βρίσκονται στα μπουντρούμια του Ερντογάν. Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, η Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Μετανάστευσης, και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να δώσουν αμέσως εξηγήσεις!

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: