Απόψε στο «Σημείο Συνάντησης»: Σωτήρης Καλυβάτσης – Κατερίνα Τσάβαλου μιλούν για αλήθειες ζωής (trailer+photo)

Ένα πληθωρικό δίδυμο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης και η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, μιλούν για αλήθειες ζωής με χιούμορ και περιπαικτική διάθεση απόψε, Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, στις 00:15 μετά τα μεσάνυχτα, στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1 που δεν έχει παρουσιαστή.
Οι δύο φίλοι συζητούν για ποιους λόγους έγιναν ηθοποιοί, τι ανάγκες κάλυψαν μ’ αυτή την επιλογή, αλλά και ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν λόγω του επαγγέλματός τους σήμερα.
Συγκεκριμένα, η Κατερίνα μιλάει για τα πρώτα της βήματα στο χώρο, τη χειρότερη συνεργασία που είχε ποτέ και πώς διαχειρίστηκε την απαιτητική καθημερινότητα, καθώς και για την εμπειρία της μητρότητας. Επίσης, αναφέρει ποιοι ήταν οι λόγοι που την έκαναν να συμβουλευτεί ψυχολόγο και τι ονειρεύεται για το μέλλον της.
Από την άλλη, ο Σωτήρης θυμάται τα παιδικά του χρόνια και εξηγεί πως δεν ήταν εύκολο παιδί, μιλάει για την επιθυμία του να δοκιμαστεί σ’ έναν δραματικό ρόλο, αποκαλύπτει το είδος της εκπομπής που θα τον έκανε να επιστρέψει στην παρουσίαση. Ακόμη, αναφέρει ποια είναι εκείνα τα πράγματα που θαυμάζει στη σύντροφό του, Υρώ Λούπη.
Η Κατερίνα Τσάβαλου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης μας ξεναγούν στη ζωή τους και την Τέχνη τους μέσα από τη συναδελφική και φιλική τους σχέση, στο «Σημείο Συνάντησης».
Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας
Διεύθυνση παραγωγής: Production House

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: