Απόψε στο Open New Year: Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τη Δέσποινα Βανδή (trailer)

Open New Year: Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται τη μοναδική Δέσποινα Βανδή στο πιο λαμπερό Πρωτοχρονιάτικο σόου. Special guest της βραδιάς ο Γιώργος Θεοφάνους σε μια ανεπανάληπτη μουσική συνάντηση με τη Δέσποινα Βανδή, που θα μας ταξιδέψει στο χρόνο μέσα από αγαπημένες επιτυχίες.
Το OPEN και ο Νίκος Κοκλώνης καλωσορίζουν το 2020 με ένα φαντασμαγορικό σόου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς (Τρίτη 31 Δεκεμβρίου), στις 21:55!

Ένα ρεβεγιόν με πολλές εκπλήξεις και λαμπερούς καλεσμένους που θα υποδεχτούν μαζί μας το 2020, θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δοκιμασίες, θα χορέψουν και θα γίνουν μέρος μιας ξεχωριστής βραδιάς.

Στο πιο κεφάτο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά μαζί με την αγαπημένη Δέσποινα Βανδή που θα απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες επιτυχίες της. Η μοναδική ερμηνεύτρια θα φέρει στη σκηνή την ξεχωριστή της ενέργεια, σε μια εμφάνιση με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και πολλές εκπλήξεις.

Το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν θα έχει το… X FACTOR καθώς με την αλλαγή της χρονιάς θα δούμε τον μεγάλο νικητή του μουσικού talent show, Γιάννη Γρόση, σε ένα ντουέτο-έκπληξη με τη Δέσποινα Βανδή, αλλά και τους Άνω-Κάτω να φέρνουν τα πάνω-κάτω στο stage.

O Γιώργος Θεοφάνους, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες της γενιάς του, θα συναντηθεί μουσικά με τη Δέσποινα Βανδή σε διαχρονικά τραγούδια του, που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Καλεσμένοι του Νίκου Κοκλώνη στο OPEN New Year είναι αγαπημένοι Έλληνες από τον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο Μανούσος Μανουσάκης και οι πρωταγωνιστές της σειράς “Το Κόκκινο Ποτάμι” Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση και Θοδωρής Φραντζέσκος βγαίνουν από τους ρόλους που μας έχουν καθηλώσει και μοιράζονται σχέδια και ευχές για το 2020.

Η Κατερίνα Ζαρίφη και οι συμπρωταγωνιστές της στην παράσταση “Η Σκούπα” των Ρέππα-Παπαθανασίου, Μελέτης Ηλίας, Παρθένα Χοροζίδου, Νίκη Λάμη και Αντιγόνη Νάκα βάζουν τα δυνατά τους σε μία δοκιμασία γνώσεων με σκοπό να ενισχύσουν το σωματείο ΠΝΟΗ.

Ο Νίκος Κοκλώνης μαζί με τη Βίκυ Κάβουρα παρουσιάζουν ένα τραγουδιστικό ντουέτο καλωσορίζοντας το 2020, η Ζοζεφίν αναστατώνει τη σκηνή, δίνοντας beat στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, και ο τραγουδιστής που ξεσηκώνει τη Θεσσαλονίκη με τις επιτυχίες του, ο Γρηγόρης Μαρκέλης, ανεβάζει τον ρυθμό.

Η Χριστίνα Βραχάλη, η Ανθή Βούλγαρη, η Ελένη Βουλγαράκη, η Χρύσλα Γεωργακοπούλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Γιώργος Δάσκαλος, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, η Ιωάννα Μπέλα, η Μέγκι Ντρίο, ο Νίκος Παπαδάκης, ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι καλεσμένοι στο θεαματικό ρεβεγιόν και όλοι μαζί υποδεχόμαστε πανηγυρικά τη νέα χρονιά.

Το «ρόδι» στο OPEN New Year μαζί με τον οικοδεσπότη Νίκο Κοκλώνη θα σπάσει η απαστράπτουσα Μαρίνα Πατούλη, ενώ προσωπικότητες που ξεχώρισαν το 2019 θα στείλουν τις δικές τους ευχές στους τηλεθεατές του OPEN.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: