Απόψε στο Open: Live o Ημιτελικός του «Just the 2 of Us» (trailer)

Την περασμένη εβδομάδα είχε προβληθει ο προημιτελικός του «Just the 2 of Us», από τον οποίο αποχώρησαν ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Λιβάνης…

Απόψε, Σάββατο 4 Ιουλίου, στις 22:00, στο Open, η αγωνία κορυφώνεται, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό.

Μετά τις απίθανες ατάκες και τις εξαιρετικές κριτικές της περασμένης εβδομάδας, έρχεται απόψε η μεγάλη βραδιά του ημιτελικού και είναι Live!

Ανατροπές, διπλά τραγούδια, εκρηκτικές εμφανίσεις και πολλές εκπλήξεις έρχονται το βράδυ του Σαββάτου στο «Just The 2 Of Us» με τα 5 ζευγάρια των φιναλίστ να διαγωνίζονται Live.

Έρρικα Πρεζεράκου και Άρης Μακρής, Τάσος Ξιαρχό και Κόνυ Μεταξά, Τρύφωνας Σαμαράς και Χαρά Βέρρα, Βίκυ Χατζηβασιλείου και Κώστας Καραφώτης, Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου θα ερμηνεύσουν από δύο τραγούδια, με στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τις υψηλές βαθμολογίες της κριτικής επιτροπής.

Το κοινό θα ψηφίζει ζωντανά το αγαπημένο του ζευγάρι από τις 22:00 που θα ξεκινήσει ο ημιτελικός μέχρι και το τέλος της βραδιάς.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού από το προηγούμενο Σάββατο, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, θα προσμετρηθούν στη live ψηφοφορία.

- Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στον Μεγάλο Τελικό;

Ο οικοδεσπότης, Νίκος Κοκλώνης, μας υποδέχεται στις 22:00 ακριβώς, η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής παίρνουν θέσεις και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι ξεκινά!

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: