Απόψε ο προημιτελικός του «Just the 2 of Us» (trailer)

Ανατρεπτικό, απολαυστικό και εντελώς απρόβλεπτο, το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι έρχεται και απόψε, Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 22:00, στο OPEN.
3 ακόμα επεισόδια απομένουν για να πει «Just the 2 of Us» το ζευγάρι που θα καταφέρει να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φαντασμαγορικού σόου.

Στην τελική ευθεία για το πολυαναμενόμενο φινάλε, απόψε, στον προημιτελικό, τα 6 ζευγάρια μας θα προσπαθήσουν να δώσουν το 100% τους και να πάρουν το εισιτήριο για τον ημιτελικό!

Στο πιο μεγάλο και κεφάτο τηλεοπτικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, θα δούμε τα αγαπημένα μας ντουέτα σε δύο ερμηνείες, εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό, ο Γιώργος Λιβάνης και ο Μάριος Πρίαμος, η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Άρης Μακρής και η Έρρικα Πρεζεράκου, ο Κώστας Καραφώτης και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα προσπαθήσουν να κερδίσουν για μια ακόμα φορά τις εντυπώσεις του κοινού και της κριτικής επιτροπής, που με την ψήφο και τη βαθμολογία τους αντίστοιχα, καθορίζουν την παραμονή των παικτών στο παιχνίδι.

Τραγούδι, χορός, αλλά και πειράγματα, που οδηγούν σε απολαυστικές ατάκες, έρχονται on stage…

- Ποιος θα δώσει… ρεσιτάλ ερμηνείας;

- Ποιους λέει… άφωνους ο Τρύφωνας Σαμαράς; Και τι του απαντά ο Σταμάτης Φασουλής;

- Πόσα 10άρια θα δώσει η Δέσποινα Βανδή;

- Ποιο ζευγάρι ξετρελαίνει την Βίκυ Σταυροπούλου;

- Θα σκίσει στη βαθμολογία το ντουέτο, που σύμφωνα με τη Μαρία Μπακοδήμου «έσκισε» το κομμάτι που ερμήνευσε;

Κι ενώ η Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό είναι αυτοί που θα τραγουδήσουν «Ο Άντρας που θα παντρευτώ», τελικά άλλο ζευγάρι θα δούμε να βάζει στέφανα, μάλιστα με κουμπάρα τη… Δέσποινα Βανδή!

Ανατρεπτικό και με πολλές εκπλήξεις, το «Just the 2 of Us» έρχεται στο Open απόψε, Σάββατο 27 Ιουνίου, στις 22:00.

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: