Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: Η μητέρα της ανήλικης είχε σχέση με τον 45χρονο

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο 45χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια και αποπλάνηση 12χρονου κοριτσιού στον Βατόλακκο Γρεβενών καθώς και η μητέρα του κοριτσιού η οποία οδηγείται στην φυλακή.

Αναλυτικά, οι κατηγορίες που αποδόθηκαν στον 45χρονο και στην μητέρα του κοριτσιού είναι γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος και συνεργεία της μητέρας στις πράξεις αυτές.

Σύμφωνα με το grevenamedia, ο 45χρονος πρότεινε να παντρευτεί το κορίτσι, για να αποφύγει την ποινή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η οικογένεια του κακοποιημένου κοριτσιού φερόταν να συμφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Είχε σχέση με τον δράστη η μητέρα

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του Συδένδρου Γρεβενών Παύλος Αντωνόπουλος, ανέφερε ότι η σχέση του 45χρονου με τη μάνα ήταν γνωστή, “τη σχέση με την κόρη δεν την περίμενε κανείς”.

“Η κόρη του είναι συμμαθήτρια με τη 12χρονη” είπε, προσθέτοντας πως “όπως αποδεικνύεται, η μάνα της γνώριζε. Για να βρίσκεται η κόρη της 20 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, γνώριζε. Γιατί ο δράστης είναι από άλλο χωριό”.

“Όλο το χωριό έχει ξεσηκωθεί, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε” κατέληξε.

Η αρρωστημένη σχέση του 45χρονου με την 33 χρόνια μικρότερή του συμμαθήτρια της κόρης του αποκαλύφθηκε χάρη στους γείτονές του στο χωριό οι οποίοι είχαν αντιληφθεί ότι η 43χρονη άφηνε την κόρη της στο σπίτι του και πήγαινε λίγη ώρα μετά να την παραλάβει. Έτσι, ενημέρωσαν την Ασφάλεια Γρεβενών, οι άνδρες της οποίας είχαν θέσει υπό στενή παρακολούθηση τον πλανόδιο οπωροπώλη από το Μάρτιο και την περασμένη Πέμπτη τον συνέλαβαν επ’ αυτοφώρω στο σπίτι του στον Βατόλακκο γuμνό, μαζί με το 12χρονο κορίτσι.

Στην κατάθεσή της, η ανήλικη περιγράφει πώς ο φίλος της μητέρας της την κολάκευε διαρκώς, ώσπου κατάφερε να την ρίξει στα δίχτυα του, πριν από δυο μήνες όπως λέει: «Μου έλεγε πόσο όμορφη είμαι… Την πρώτη φορά μου άρεσε, τη δεύτερη δεν ήθελα».

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: