Απονομή επάθλων στους οδηγούς αγώνων με πολλές αιχμές κατά της ΟΜΑΕ

 

Ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ Μάριος Ηλιόπουλος, στην  απονομή των επάθλων στους οδηγούς που συμμετείχαν στο πρωτάθλημα Ενιαίου με τα Skoda Fabia 1.2 TSI, έκανε σκληρή κριτική κατά της διοίκησης της ΟΜΑΕ και μάλιστα παρόντος του προέδρου της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη. Αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα αλλά και στην αδιαφορία των αρμοδίων για να προωθήσουν το σπορ του αυτοκινήτου αλλά και να βοηθήσουν τα νέα ταλέντα.

«Δυστυχώς –είπε ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ- ζούμε σε λάθος χώρα. Ένα παιδί που έχει ταλέντο δεν μπορεί να κάνει καριέρα εδώ. Αν ήταν στη Γερμανία, τη Σουηδία η τη Φινλανδία, θα είχε άλλες προοπτικές. Τα νέα παιδιά έχουν καλό DNA. Γι αυτό και εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο γενικά με τους  αγώνες αυτοκινήτων.»

Ο Μάριος Ηλιόπουλος τόνισε για την ακέφαλη ΕΠΑ. Είπε ότι η ΟΜΑΕ δεν αφουγκράζεται, ότι έχει «καρδινάλιους» οι οποίοι δεν ξέρουν που βαδίζουν. Αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της ΟΜΑΕ Δημήτρη Μιχελακάκη. Είπε ότι οι φωνές των οδηγών δεν ακούγονται. Είτε γιατί οι διοικούντες την ΟΜΑΕ είναι ξεροκέφαλοι είτε γιατί έχουν μικρά αυτιά.

Η εκδήλωση της απονομής των βραβείων αλλά και της κοπής της πίτας έγινε στα γραφεία της ΟΜΑΕ στον Πειραιά. Οι οδηγοί συμφώνησαν στις απόψεις του Μάριου Ηλιόπουλου και ζήτησαν από όλο το ΔΣ της ΟΜΑΕ να βοηθήσει έτσι ώστε να μην αναβάλλονται αγώνες λόγω έλλειψης συμμετοχών. Χρειάζεται δουλειά από όλους. Είπε ότι χρειάζεται ανιδιοτέλεια. Έτσι μόνο θα βελτιωθεί η ποιότητα στους αγώνες.

Αναφέρθηκε ακόμη στα θέματα ασφάλειας  αλλά και στην προβολή που δεν υπάρχει. Δεν μπορεί να γίνονται αγώνες που να μην έχουν προβολή. Δεν μπορεί να γίνονται αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου.

Πριν γίνει η κλήρωση (δύο τυχεροί κέρδισαν από μια χρυσή λίρα) ζήτησε  να υπάρχει ομόνοια ενώ έδωσε σε όλους τους αγωνιζόμενους τέσσερα δωρεάν ταξίδια με τα πλοία της SeaJets.

 

 

 

 

 

 

Απονομή επάθλων στους οδηγούς αγώνων με πολλές αιχμές κατά της ΟΜΑΕ gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: