Απολύθηκε η διευθύντρια των «MyMarket» που απαιτούσε χαμόγελο από τους εργαζομένους των 300 ευρώ

Απολύθηκε η περιφερειακή διευθύντρια της αλυσίδας σούπερ μάρκετ «My Market»,η οποία είχε προκαλέσει σωρεία αντιδράσεων μετά από την απαίτηση που είχε από τους υπαλλήλους να χαμογελούν επειδή έχουν δουλειά και αμείβονται με 300 ευρώ το μήνα….

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε, η εταιρεία αντέδρασε και απομάκρυνε τη συγκεκριμένη διευθύντρια, γεγονός που επιβεβαίωσε εκπρόσωπος των «MyMarket». «Λειτούργησε μεμονωμένα, αναγκαστήκαμε να την απομακρύνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται πως σε ανακοίνωση που κοινοποίησε στους υπαλλήλους του καταστήματος, η περιφερειακή διευθύντρια ανάφερε συγκεκριμένα τους λόγους που έπρεπε οι υπάλληλοι να χαμογελούν:

-Επειδή έχετε δουλειά.

-Επειδή πληρωνόσαστε στην ώρα σας (για αυτούς που θα πουν ότι παίρνουν 300€ θυμίζω ότι το 300 σε σχέση με το μηδέν είναι 300% περισσότερο).

-Επειδή εργάζεστε σε μία εταιρεία που σέβεται και ακούει τα προβλήματά σας. -Επειδή η εταιρεία επένδυσε χρήματα για να συνεχίζετε να εργάζεστε.

-Επειδή πληρώνεστε για αυτό.

-Επειδή οι πελάτες του καταστήματος σας πληρώνουν, και πρέπει να τους ευχαριστείτε για αυτό με ένα χαμόγελο.

-Γιατί θα έχουμε τόσο καλές προσφορές που πρέπει να τις διαφημίζουμε. Ανυπομονώ να δω την ανταπόκρισή σας στα αποτελέσματα του μυστικού επισκέπτη που θα γίνει μέσα στον μήνα.

 

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: