Απόκτησε το animal print σύνολο της Tόνιας Σωτηροπούλου και υιοθέτησε το πιο κουλ καλοκαιρινό look

Διάβασε ακόμη:

Το όμορφο και φρέσκο αυτό κορίτσι, την οποία διακατέχει μια έμφυτη κομψότητα (στους τρόπους και το στιλ της), είναι μια Ελληνίδα της οποίας το στιλ μας βοηθάει να έχουμε μια ιδέα του πώς πρέπει να λειτουργούμε όταν ντυνόμαστε. Εκπέμποντας αυτοπεποίθηση σε κάθε της εμφάνιση, αλλά και κάνοντας looks που την εκπροσωπούν σαν προσωπικότητα, η Τόνια είναι από τις Ελληνίδες celebrities που το στιλ της έχει κάτι να «πει». Δεν έχει σημασία αν φοράει την «τελευταία λέξη» της μόδας ή ένα απλό και διαχρονικό σύνολο. Σημασία έχει το γεγονός ότι φοράει ρούχα που μπορεί να υποστηρίξει.

Δες ακόμη:

Και μιας και λέμε για τάσεις, η ίδια αποδεικνύει ότι μπορεί να υποστηρίξει και τα εκάστοτε trends της κάθε σεζόν. Ζωντανό παράδειγμα, το χθεσινό της post στο Instagram. Η Τόνια ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία φοράει ένα total animal print σύνολο. Το «ατού» του σύνολου της που έστεψε την εμφάνισή της με επιτυχία; Το καλοκαιρινό twist που πρόσφερε στο στην τάση αυτή.

Aκόμη: Η

Αυτό το κατάφερε επιλέγοντας ένα off-the-shoulder crop τοπ και μια ψηλόμεση κρουαζέ φούστα με σκίσιμο. Το ύφος των δύο αυτών items έχουν αυτά τα λεγόμενα “summer vibes” που επιθυμούμε να έχουν τα looks μας αυτή την περίοδο. Παρ” όλα αυτά, επιλέγοντας το trend του animal print, έδωσε στην εμφάνισή της μια πιο fashionable και «επίκαιρη» αισθητική. Το γεγονός δε ότι ολοκλήρωσε το σύνολό της με κίτρινα neon αθλητικά, ήταν η κίνηση ματ που μας έκανε να λατρέψουμε το look ακόμη περισσότερο.

Τα καλά νέα: βρήκαμε το outfit της Τόνιας Σωτηροπούλου και μπορείς να αποκτήσεις και εσύ το ίδιο με την Ελληνίδα fashionsta, σύνολο.

 

και σε animal print, Sun.Set.Go!

Kεντρική φωτογραφία: /www.instagram.com/toniasotiropoulou/

Moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: