Αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά της μοντέλα η Volkswagen  παρουσιάζει το “e-bonus”

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο η  Volkswagen παρουσιάζει το “e-bonus”. Είναι ειδική έκπτωση που θα έχει ισχύ μέχρι το τέλος Νοεμβρίου. Το νέο e-up! και το e-Golf έχουν με δελεαστική έκπτωση που είναι 3000 ευρώ για e-up! και 4000 ευρώ για το e-Golf.

Βέβαια ακόμη και με την προσφορά οι τιμές είναι τσουχτερές. Με την έκπτωση η τιμή του e-up! διαμορφώνεται στα 20.300 € ενώ η τιμή του e-Golf στα 30.200 €.

Για να μην γελιόμαστε. Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στη χώρα μας είναι πανάκριβα. Και εμεις έχουμε πρόβλημα με τη ρύπανση. Δυστυχώς το κράτος δεν κάνει καμιά κίνηση να δοθούν κίνητρα. Έχει υποσχεθεί ο αρμόδιος υπουργός αλλά ακόμη δεν  βλέπουμε φως στον ορίζοντα.

Όσον αφορά την αυτονομία η VW δίνει για το νέο e-up!  260 χλμ. και για το e-Golf ,316 χλμ. Τόσο το νέο e-up! όσο και το e-Golf διαθέτουν στο βασικό εξοπλισμό τους πολλά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού από μεγαλύτερες κατηγορίες, για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια Και για τα δύο μοντέλα η μπαταρία καλύπτεται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.


Volkswagen e-Golf

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν μπαταρίες ιόντων-λιθίου, της πιο σύγχρονης τεχνολογίας, που τους προσφέρουν μεγάλες αυτονομίες ενώ την ίδια στιγμή, χαρακτηρίζονται από μικρούς χρόνους φόρτισης. Οι μπαταρίες και των δύο μοντέλων καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

Το νέο e-up! είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 32,3 kWh, που του προσδίδει σχεδόν τη διπλάσια αυτονομία, έως 260 χλμ., σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση. Σε δημόσιο σταθμό φόρτισης DC (40kW), το νέο e-up! φορτίζει τη μπαταρία του κατά 80% σε μόλις 60΄ της ώρας, αποκτώντας ενεργειακό φορτίο που του εξασφαλίζει αυτονομία περίπου 200 χλμ..

Η μπαταρία ιόντων λιθίου του e-Golf, έχει χωρητικότητα 35,8 kWh, εξασφαλίζοντας αυτονομία που φτάνει τα 316 χιλιόμετρα σε αστικό κύκλο και τα 232 χιλιόμετρα σε συνδυασμένο κύκλο (υπολογισμένη κατά WLTP). Σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βέλτιστης διαχείρισης ενέργειας και αυτονομίας, με την επιλογή ανάμεσα σε διαφορετικά προφίλ οδήγησης (Normal, Eco, Eco+) που διαθέτει, το e-Golf είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση τόσο στην πόλη όσο και έξω από αυτή. Σε σημείο φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) η μπαταρία φορτίζεται κατά 80% σε μόλις 45΄ της ώρας.

Αποκλειστικά για τα ηλεκτρικά της μοντέλα η Volkswagen  παρουσιάζει το “e-bonus” gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: