Αποκάλυψη..Τούρκος δουλέμπορος αποκαλύπτει πώς φέρνουν τους μετανάστες..

Αποκάλυψη..Τούρκος δουλέμπορος αποκαλύπτει πώς φέρνουν τους μετανάστες..

«Μέσα στην υπόθεση βρισκόταν και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της περιοχής»,
λέει…

 Ομολογεί πως μετέφερε εκατοντάδες λαθρομετανάστες στη χώρας μας ένας δουλέμπορος από την Τουρκία. Υποστηρίζει μάλιστα ότι το του στήριζε ακόμη και ο αρχηγός της Ακτοφυλακής της περιοχής όπου δρούσε το κύκλωμα.

Ο καπετάνιος Μουχαρέμ ασκεί το επάγγελμα τα τελευταία 32 . Με ένα αλιευτικό που διαθέτει στην περιοχή Σεφερίχισαρ κοντά στη Σμύρνη.

 Σύμφωνα με το newsbeast…o Τούρκος δουλέμπορος στη συνέντευξή του στην εφημερίδα Zaman εξηγεί τους λόγους που τα τελευταία χρόνια αντί για ασχολήθηκε με το δουλεμπόριο.

Το συγκλονιστικό της συνέντευξης είναι εκεί όπου αναφέρεται στη δράση της τουρκικής Ακτοφυλακής και τον τρόπο που βοηθούσε στη μεταφορά λαθρομεταναστών από την Τουρκία στην .

 «Μέσα στην υπόθεση βρισκόταν και ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος της περιοχής. Ο αρχηγός συνέχεια μας έλεγε «Κάντε εσείς αυτό που πρέπει και εγώ θα σας στηρίζω» διότι και ο ίδιος έπαιρνε ποσοστά από τους δουλεμπόρους» δηλώνει ο Μουχαρέμ, ο οποίος αποκαλύπτει την πραγματικότητα της συνεργασίας των τουρκικών αρχών με το κύκλωμα των δουλεμπόρων.

Αποκαλύπτει μάλιστα πως η Σμύρνη είναι το σημείο όπου βρίσκονται όλοι όσοι ασχολούνται με το δουλεμπόριο. Για κάθε μεταφορά μιας ομάδας λαθρομεταναστών προς την Ελλάδα, λάμβανε περίπου 1.000 .

Ο Μουχαρέμ το 2002 συνελήφθη αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

Αποκάλυψη..Τούρκος δουλέμπορος αποκαλύπτει πώς φέρνουν τους μετανάστες..

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: