ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: 10 Μυστικά πίσω από τα πιο Γνωστά Μαγικά Κόλπα που ΚΑΝΕΙΣ Μάγος δεν Πρόκειται να σου πει!

10. Η εξαφάνιση του Αγάλματος της Ελευθερίας

Το 1983 ο David Copperfield έκανε το Άγαλμα της Ελευθερίας να εξαφανιστεί. Το μαγικό αυτό κόλπο μπορεί εύκολα να εξηγηθεί. Το μνημείο είχε καλυφθεί με πανό και ο φωτισμός του αγάλματος είχε κλείσει, αφήνοντας μόνο τους περιμετρικούς προβολείς. Αυτό δημιουργούσε την ψευδαίσθηση του κενού και τύφλωνετους θεατές. Μετά την πτώση του πανό, η όραση δεν προσαρμοζόταν αμέσως και οι θεατές δεν μπορούσαν να διακρίνουν το περίγραμμα του αγάλματος στο σκοτάδι.

9. Η εξαφάνιση ενός τεράστιου φορτηγού

Πώς να εξαφανίσετε ένα φορτηγό που καλύπτεται με ύφασμα ενώ το αντικείμενο είναι περιτριγυρισμένο από το κοινό; Εύκολα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνδέσετε το κάλυμμα με ειδική κατασκευή, έτσι ώστε να παραμένει στη θέση του, να προσκαλέσετε δικούς σας θεατές και να απομακρύνετε το φορτηγό σε βοηθητικό χώρο. Ως εκ τούτου, αυτό το τέχνασμα, μπορούμε να το δούμε μόνο στην τηλεόραση, και ποτέ ζωντανά.

Έως και 1+1 δώρο σε καινοτόμα προϊόντα P&G.

8. Μετεωρισμός

Ένας άνδρας που στέκεται στον αέρα δεν είναι μάγος ή γιόγκι. Κάτω από τα ρούχα του μάγου, κρύβεται μια ειδική μεταλλική κατασκευή, που του επιτρέπει να «αιωρείται» στον αέρα για ώρες χωρίς να κουράζεται.

7. Πέρασμα του χεριού μέσα από τον καθρέφτη

Για να περάσει το χέρι του μέσα από τον καθρέφτη, ο μάγος χρειάζεται μια ειδική οθόνη με ανοίγματα στη μέση. Στη μεριά που συνδέεται με το πίσω μέρος του καθρέφτη, υπάρχουν δύο κρυμμένα πάνελ καθρέφτη. Η κατασκευή επιτρέπει στον μάγο να μετακινήσει τον πραγματικό καθρέφτη, βάζοντας στη θέση του δύο ψεύτικους, και να κουνήσει το χέρι στο κενό. Στο τέλος του κόλπου, η βοηθός βάζει τον καθρέφτη στην θέση του.


6. Κόλπο με το χαρτονόμισμα του δολαρίου

Για να μετατρέψει ένα χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου σε 100 δολάρια, ο μάγος διπλώνει το χαρτονόμισμα του ενός δολαρίου με ιδιαίτερο τρόπο και το κρύβει ανάμεσα στα δάχτυλά του. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του κόλπου, αντικαθιστά το χαρτονόμισμα με το άλλο.

5. Περπάτημα στο νερό

Το κόλπο γίνεται σε μια δεξαμενή με θολό νερό ή σε πισίνα, όπου οι λουόμενοι κάνουν μπάνιο και δημιουργούνται κύματα. Ο κύριος στόχος είναι να αποσπάσει την προσοχή από τις κάμερες και να κρύψει μια διαφανή πλατφόρμα πάνω στην οποία και περπατάει.

4. Υποβρύχια απόδραση από αλυσίδες

Το μυστικό του κόλπου βρίσκεται στη φυσική προετοιμασία του μάγου και της κλειδαριάς. Οι βοηθοί προσεκτικά ανοίγουν τις χειροπέδες και ο μάγος εκ θαύματος βγαίνει από τη δεξαμενή του νερού.

3. Το κόλπο με την υπογεγραμμένη κάρτα

Ο μάγος δίνει στον θεατή να υπογράψει μία κάρτα, την σκίζει σε 4 κομμάτια και την επαναφέρει μαγικά μπροστά στο έκπληκτο κοινό. Το μυστικό είναι ένα απλό κόλπο: ο μάγος εκ των προτέρων κρύβει μια διπλωμένη στα τέσσερα κάρτα, την αντικαθιστά με την κάρτα του θεατή και την σκίζει. Η υπογεγραμμένη κάρτα παραμένει πάντα άθικτη.

2. Κατάποση σπαθιού

Πολλοί μάγοι χρειάζονται χρόνια για να μάθουν αυτό το κόλπο και στην πραγματικότητα είναι πολύ επικίνδυνο. Το μυστικό του κόλπου αποδίδεται στην φυσική και ψυχολογική προετοιμασία. Ο μάγος σηκώνει το κεφάλι του, έτσι ώστε ο φάρυγγας και ο οισοφάγος να σχηματίζουν μια ευθεία και το σπαθί δεν βλάπτει τα εσωτερικά όργανα.

1. Διαχωρισμός ανθρώπου

Η ψευδαίσθηση λειτουργεί όταν βλέπουμε τον μάγο από μπροστά. Αν τον δείτε από τα πλάγια, θα δείτε ότι μέρος των γονάτων μέχρι τη μέση είναι μια πλαστική κούκλα. Φαρδιά ρούχα και ειδική στάση του σώματος βοηθά να δημιουργηθεί η ψευδαίσθηση ότι ο μάγος κρατάει πόδια του.

(?)

perierga

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: