Αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος που κάποιοι άνδρες μισούν τα προφυλακτικά

Μπορεί για τους περισσότερους η χρήση προφυλακτικού είναι αυτονόητη και δεν αποτελεί καν θέμα συζήτησης, ωστόσο, ορισμένοι άνδρες φαίνεται να μην το θέλουν και να ζητούν από τις παρτενέρ τους να έρθουν σε επαφή χωρίς προφύλαξη.

 

Το προφυλακτικό αποτελεί τον πιο σίγουρο τρόπο προστασίας από σeξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα, αλλά και αποφυγής ανεπιθύμητων εγκυμοσυνών. Αυτά, όμως, φαίνεται να μην απασχολούν και πολλούς με τις δικαιολογίες που ξεστομίζουν να είναι αστείες.  

«Δεν μπορώ, με σφίγγει», «Δεν θα το ευχαριστηθούμε έτσι», «Μην ανησυχείς είμαι καθαρός», είναι μερικές από αυτές και οι περισσότερες γυναίκες… τραβούν τα μαλλιά τους με το τι σκαρφίζονται, καθώς τα νέα προφυλακτικά είναι υπερβολικά λεπτά και επηρεάζουν ελάχιστα την αίσθηση.

 

Οι New York Times δημοσίευσαν μια νέα έκθεση που δείχνει τους λόγους που πραγματικά οι άντρες δεν θέλουν να βάλουν προφυλακτικά και όπως όλα δείχνουν το μέγεθος μετράει και εδώ.

Αυτό που διαπιστώνει είναι πως το μέσο ανδρικό μόριο είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με το κανονικό μήκος προφυλακτικού των 17 εκατοστών, κάτι που προκαλεί προβλήματα στο μυαλό των ανδρών.

Η Ντέμπι Ερμπενικ, ειδικός στη σeξουαλική υγεία στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα, μελέτησε 1.661 Αμερικανούς και διαπίστωσε πως το 83% δήλωσε πως τα μόρια τους ήταν μικρότερα από τα περισσότερα προφυλακτικά. Ενα μέσο μήκος πέους είναι λίγο πιο πάνω από τα 14 εκατ., δύο με τρία εκατοστά μικρότερο από το μήκος των προφυλακτικών.

 iefimerida.gr

seleo.gr-Lifestyle

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: