Αποκαλύφθηκαν τα μυστικά που έκρυβε επί 37 χρόνια το σπίτι του Τ. Λένον

Το σπίτι όπου έζησε και έξω από το οποίο δολοφονήθηκε ο Τζον Λένον, έκρυβε τα δικά του μυστικά, που ύστερα από 37 χρόνια αποκαλύφθηκαν.

 

Την αποκάλυψη των όσων έκρυβε το κτίριο Ντακότα έγινε από τους κτηματομεσίτες και φιλάνθρωπους Τόμπι και Λάρι Μιλστάιν σε δεξίωση για τη «Συλλογή Φρικ», που ήταν διοργάνωσαν μαζί με τον διευθυντή του μουσείου τέχνης της Νέας Υόρκης Ίαν Ουόρντροπερ.

Τα αδέλφια αποκάλυψαν ότι το σπίτι που έζησε ο Τζον Λένον και η Γιόκο Όνο κρύβει έναν μικρό θησαυρό. Όπως είπαν, ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος είχε κρύψει στο πάτωμα 30 χιλιάδες δολάρια, αλλά το κτηματομεσιτικό δίδυμο αρνήθηκε να καταστρέψει το ιστορικό παρκέ για να βρει τα χρήματα. Ο Τόμπι είπε ακόμα ότι στο κτίριο «έζησε και ο Φρανκενστάιν», εννοώντας τον ηθοποιό Μπόρις Καρλόφ, ο οποίος έπαιξε τον ρόλο στις εν λόγω ταινίες, καθώς και ο χορευτής του μπαλέτου Ρούντολφ Νουρέγιεφ.

Ο Αλεξάντερ και η Τζέιμι Μπερνστάιν, τα παιδιά του Λέοναρντ Μπερνστάιν, που έγραψε τη μουσική για το «Γουέστ Σάιντ Στόρι» και έζησε στο διαμέρισμα των Μιλστάιν, επισκέφτηκαν για πρώτη φορά το σπίτι και δήλωσαν ότι η Λορίν Μπακόλ ήταν τακτική επισκέπτης του διαμερίσματός τους. «Ζούσε ακριβώς δύο ορόφους πιο πάνω και ήταν όλη την ώρα εδώ. Κατέβαινε από τις πίσω σκάλες και έμπαινε δεξιά από την κουζίνα χωρίς καμία προειδοποίηση, όλη την ώρα. Ήταν σαν την τρελή θεία μας που έμενε από πάνω» είπε η Τζέιμι.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

seleo.gr-Diethni

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: