Από το Κιλκίς αναζητούσαν Αλβανό έμπορο κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το όχημα που χρησιμοποιούσε για να γυρίζει από περιοχή σε περιοχή και να πουλάει την κοκαΐνη ο Αλβανός

Έμενε στην Θεσσαλονίκη, αλλά διακινούσε κοκαΐνη σε όλη την Κεντρική Μακεδονία ένας 35χρονος Αλβανός τα ίχνη του οποίου εντοπίστηκαν χάρη στις έρευνες των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών του Κιλκίς που έφτασαν στην πόλη με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Όταν οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι του αλλοδαπού σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και ο τετράποδος ανιχνευτής δεν άργησε να ξετρυπώσει μια- μια τις συνολικά επτά συσκευασίες με κοκαΐνη που ήταν κρυμμένες σε διάφορα σημεία και περιείχαν συνολικά 315,14 γραμμάρια. Ακόμη, κατασχέθηκαν δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, τέσσερα κινητά και 80 ευρώ που είχε πάνω το ο 35χρονος.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν και το όχημα που χρησιμοποιούσε για να γυρίζει από περιοχή σε περιοχή και να πουλάει την κοκαΐνη ο Αλβανός, ο οποίο οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης και του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών. Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 29χρονος ομοεθνής του, από τον οποίο προμηθευόταν τις ποσότητες των ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: