Από το Ακρωτήριο Ταίναρο στο Βόρειο Ακρωτήριο,10.000 χλμ χωρίς στάση

Τα μέλη του Jeep Club Hellas το τόλμησαν και το πέτυχαν. Έκαναν 10.000km σε 100 ώρες. Από το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης (Ακρωτήριο Ταίναρο) στο Βορειότερο Άκρο (Βόρειο Ακρωτήριο). Τα τέσσερα Jeep και τα δώδεκα μέλη της αποστολής του Jeep Club Hellas κάλυψαν σε 110 ώρες 10.000 χιλιόμετρα και μάλιστα χωρίς στάση.

Ταξιδεύοντας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα 12 μέλη της αποστολής ολοκλήρωσαν τη μαραθώνια προσπάθεια τους σε μόλις 110 ώρες, εκ των οποίων οι 103 και 15 λεπτά ήταν καθαρός χρόνος οδήγησης, ενώ οι υπόλοιπες 6 ώρες και 45 λεπτά αφορούσαν στάσεις για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων, διέλευση συνόρων και το πέρασμα με καράβι από την Εσθονία στη Φιλανδία.

Μπορεί οριακά να ξεπεράστηκε ο αρχικός δύσκολος στόχος ολοκλήρωσης σε 100 ώρες, όμως η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία ως προς τον πρωταρχικό της ρόλο που ήταν ή Ένωση των Λαών και των Πολιτισμών, αλλά και η προώθηση του Ελληνικού τουρισμού στις 14 Ευρωπαϊκές πόλεις απ’ όπου πέρασε το κομβόι των τεσσάρων Jeep.

Εκτός όμως από το βασικό στόχο που είχαν τα μέλη της αποστολής, ταυτόχρονα ήρθε και μια ακόμη επιτυχία για τα μέλη της αποστολής Go Atlas του Jeep Club Hellas. Τα μοντέλα της Jeep άντεξαν τη δοκιμασία.

Τα μέλη του Jeep Club Hellas ένωσαν το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης, το επιβλητικό Ακρωτήριο Ταίναρο στην Πελοπόννησο, με το εμβληματικό Βορειότερο Άκρο που μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, το Βόρειο Ακρωτήριο (Nord Kapp) στη Νορβηγία.

Τα μέλη του Club τίμησαν τη φιλοσοφία της μάρκας, “Go anywhere, Do anything”. Η αποστολή που τέλεσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, έγινε εφικτή και χάρη στην υποστήριξη της Inter Cars, του ξενοδοχείου Blue Dolphin, των ελαστικών Maxxis, της κλινικής «Άγιος Λουκάς» και του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Μαστού Breast Clinic.

Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τη συνεχή ενημέρωση για την πορεία των πληρωμάτων, επιμελήθηκε ο έμπειρος δημοσιογράφος, κ. Παντελής Τζερτζεβέλης, ο οποίος ακολούθησε την περιπέτεια ως το 12ο μέλος της αποστολής, ολοκληρώνοντας ακόμα μια ξεχωριστή εμπειρία με απόλυτη επιτυχία.

 

Από το Ακρωτήριο Ταίναρο στο Βόρειο Ακρωτήριο,10.000 χλμ χωρίς στάση gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: