Από τις φωτογραφίες μέχρι την πραγματικότητα υπάρχει Chaoτική απόσταση!

Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο η νεοσύστατη εταιρεία Spyros Panopoulos Automotive… αποκάλυψε τελικά το περιβόητο Chaos.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν «φωτιά», όχι όμως για τα εξωπραγματικά νούμερα (επιδόσεις, ισχύ, ροπή, τιμές, τεχνικά χαρακτηριστικά, βάρος, στόχοι για παγκόσμια ρεκόρ) που συνοδεύουν το Chaos, αλλά επειδή οι χρήστες κρατάνε μικρό «καλάθι» στις βαρύγδουπες ανακοινώσεις.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Γιατί δεν είδαμε το Chaos σε κάποιο video να τρέχει και να μπορέσουμε να ακούσουμε τον ήχο από το θηριώδη κινητήρα του; Γιατί δεν έδωσαν το «παρών» δημοσιογράφοι στην επίσημη παρουσίασή του; Πού βρίσκεται ο βιομηχανικός χώρος στο οποίο τραβήχτηκαν οι εν λόγω φωτογραφίες; Πού έχει εξελιχτεί το Chaos, ώστε να λάβει έγκριση; Πώς κατάφερε να μην το εντοπίσει κανένας παπαράτσι, έστω και καμουφλαρισμένο;

 

 

 

 

 

 

 

 

Η ελληνική καταγωγή του Chaos είναι ο βασικός λόγος που έχει ξεσπάσει μια τεράστια συζήτηση γύρω από το όνομά του, το θέμα είναι λοιπόν αν όντως θα καταφέρει να μας κάνει εθνικά υπερήφανους ή θα εκτεθούμε σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο χρόνος θα το δείξει, καθώς η αλήθεια πάντα αποκαλύπτεται, όταν όμως υπάρχουν χειροπιαστά στοιχεία.

Πηγή: https://www.motori.gr/

Από τις φωτογραφίες μέχρι την πραγματικότητα υπάρχει Chaoτική απόσταση! gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: