Από την Πέλλα στη Θεσσαλονίκη για χασισοφυτεία

Ένας 45χρονος Έλληνας καλλιεργούσε 44 δενδρύλλια στην αυλή και σε γλάστρες μέσα στο σπίτι του

Όσο αποτελεσματικοί είναι στην περιοχή ευθύνης τους οι άνδρες της Ασφάλειας Πέλλας, άλλο τόσο είναι και… εκτός έδρας! Αυτή τη φορά έφτασαν ως την Θεσσαλονίκη, ακολουθώντας πληροφορίες που τους οδήγησαν στα ίχνη ενός 45χρονου Έλληνα χασισοκαλλιεργητή.

Σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι του, διαπίστωσαν ότι μέσα σε γλάστρες στην αυλή του αλλά και στα δωμάτια μια φυτεία από συνολικά 44 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,70 μέτρου! Μάλιστα, στον χώρο του σπιτιού βρέθηκαν και σπόροι κάνναβης βάρους 178 γραμμαρίων, καθώς φαίνεται ότι ήθελε να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία! Ο 45χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

*** “Κοκτέιλ” ναρκωτικών ανακάλυψαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. στο όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο Έλληνες ηλικίας 24 και 27 χρόνων, όταν το σταμάτησαν για έλεγχο στη νέα εθνική οδό Πατρών– Πύργου, στο ύψος της Νέας Μανωλάδας. Μέσα, βρήκαν δυο φιξάκια κοκαΐνης, ένα πλαστικό δοχείο με 11,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τρία κουτιά με 125 αναβολικά χάπια και 44 κροτίδες! Οι επιβάτες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Βουπρασίας, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παραβάσηεις των νόμων περί εξωσχολικού αθλητισμού και περί ειδών πυροτεχνίας, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας. 

Πηγή: protothema.gr

ellada

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: