Από την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου

Οι σύγχρονοι πρωταθλητές μας, από τα στάδια μέχρι και τις επιχειρήσεις, είναι γεμάτοι πείσμα και προσήλωση στους στόχους τους. Αγαπούν με πάθος αυτό που κάνουν και πορεύονται με κοινές αξίες συνεχίζοντας να μετρούν επιτυχίες. Πάνω από όλα όμως ενώνουν τις δυνάμεις τους απολαμβάνοντας διπλά τη γεύση της νίκης.

Sponsored content

Πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση σε διοργάνωση Grand Slam στην ηλικία των 20 ετών καθώς αγωνίστηκε στο Αμερικάνικο Όπεν, έχει αναμετρηθεί με μερικές από τις κορυφαίες αθλήτριες τένις της υφηλίου και έχει φτάσει μέχρι τη 19η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Πρόκειται για τη δεύτερη καλύτερη ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, τη Μαρία Σάκκαρη, η οποία συνεχίζει δυναμικά την εντυπωσιακή πορεία της με συστηματική δουλειά επιλέγοντας να γεύεται κάθε νίκη με τον πιο απολαυστικό τρόπο.

Eλληνική υπερηφάνεια εις διπλούν

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του ελληνικού αθλητισμού, η Μαρία Σάκκαρη, γίνεται πρωταγωνίστρια της επικοινωνιακής καμπάνιας της Green Cola. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις όχι μόνο αποτελεί ένα σημαντικό πρότυπο υγιεινού τρόπου ζωής, δηλαδή εκπροσωπεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τη φιλοσοφία της συγκεκριμένης εταιρείας παραγωγής αναψυκτικών αλλά κυρίως είναι ένα παράδειγμα παράλληλης πορείας με το πραγματικά ξεχωριστό προϊόν της.

Το ξεκίνημα από μια μικρή χώρα όπως η Ελλάδα, η έντονη μαχητικότητα, η αγάπη και η αφοσίωση στη δημιουργία και την εξέλιξη, οι ισχυροί αντίπαλοι και η δίψα για διεθνή καθιέρωση είναι μόνο μερικά από τα πολλά κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία της πορείας της Green Cola με αυτή της Μαρίας Σάκκαρη. Το ταυτόχρονο πάθος των δύο πλευρών για διάκριση αλλά και οι κοινές αξίες που τις κάνουν να προσπαθούν να κερδίσουν τις καρδιές του κόσμου φορώντας την ελληνική σημαία τις οδήγησαν στην κορυφή, τις έκαναν να καταφέρουν όσα στην αρχή έμοιαζαν σχεδόν ακατόρθωτα.

H ελληνική cola που έφτασε ακόμα και στις
Πριν από μερικά μια μικρή εταιρεία από την Ορεστιάδα δημιούργησε μια νέα κατηγορία αναψυκτικών στην Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας αποκλειστικά φυσικά συστατικά στις συνταγές της η αμιγώς ελληνική Green Cola βρέθηκε σταθερά στην πρώτη θέση των προτιμήσεων στην κατηγορία των αναψυκτικών τύπου cola με στέβια.
Αφού κατέκτησε την καρδιά των Ελλήνων εδώ και αρκετά χρόνια έφτασε σήμερα να διανέμεται σε περισσότερες από 30 χώρες.
Οι στόχοι της Green Cola για εξωστρέφεια όχι μόνο έγιναν πραγματικότητα αλλά ξεπέρασαν κάθε αρχική προσδοκία αφού από το 2019 διανέμεται ακόμα στην αγορά των ΗΠΑ, δηλαδή την πιο ανταγωνιστική αγορά αναψυκτικών τύπου cola στον πλανήτη.

Με μια νέα καμπάνια που θα μείνει για καιρό στη σκέψη μας με τις χαρακτηριστικές φράσεις «Όταν η ιδέα ότι εκπροσωπείς τη μικρή μεγάλη Ελλάδα σε γεμίζει με περηφάνεια. Tότε καταφέρνεις να κερδίσεις τις καρδιές του κόσμου. Αυτή είναι… η Green Cola. Μια ελληνική επιτυχία που μας συνδέουν πολλά κοινά. Green Cola. Η πιο απολαυστική γεύση μετά τη γεύση της νίκης.», η Green Cola και η Μαρία Σάκκαρη συνθέτουν έναν ύμνο στη μαχητικότητα των Ελλήνων που κατορθώνουν να πετύχουν τους στόχους τους ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

.

Πηγή: Protothema.gr

Tags: , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: