Aπό την Αυστραλία με Aγάπη: Τα BSVII είναι ένα brand καπέλων που φτιάχνονται στην άλλη άκρη της γης

«Αυτό το brand είναι η έκφραση της δημιουργικότητάς μου και είναι εμπνευσμένο από αυτά που βλέπω και αισθάνομαι γύρω μου», δήλωσε η Creative Director του label καπέλων, ΒSVII, Νάντια Βαλαβάνη, η οποία ζει και εργάζεται στην Αυστραλία.
Τα σχέδια των καπέλων της εμπνέονται από ταξίδια, μουσική, τέχνη, αλλά και τον έρωτα και τις ιστορίες των πελατών της fashion designer. «Θέλω οι γυναίκες που αγοράζουν τα καπέλα μου να τα φοράνε και να ‘δραπετεύουν’ σε ένα ευτυχισμένο μέρος. Μου αρέσει να σκέφτομαι ότι δεν σχεδιάζω μόνο καπέλα, αλλά δημιουργώ μία σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε εμένα και εκείνες. Επίσης πιστεύω ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να κάνεις fashion statement, παρά φορώντας ένα καπέλο και θέλω οι πελάτισσές μου να πιστεύουν το ίδιο», μας είπε η Νάντια.
Aπό την Αυστραλία με Aγάπη: Τα BSVII είναι ένα brand καπέλων που φτιάχνονται στην άλλη άκρη της γης
Το συγκεκριμένο brand καπέλων, το οποίο κάνει shipping και στη χώρα μας, βασίζεται στην πρωτοτυπία. Η Νάντια Βαλαβάνη μετακομίζοντας από την Ελλάδα στην Αυστραλία και έχοντας ήδη ανακαλύψει το πάθος της για το σχέδιο μόδας, πάλεψε να το κάνει μέρος της ζωής της. Και τα κατάφερε. Μετά τις σπουδές της ως μηχανουργός ξεκίνησε το δικό της εργαστήριο καπέλων στο Σίδνεϊ και έφερε στη ζωή μας τα BSVII hats.

«Το μεγαλύτερο στοίχημα για εμένα, αλλά και η μεγαλύτερη συγκίνηση την ίδια στιγμή, είναι να συνεργάζομαι με τους πελάτες μου και να σχεδιάζω γι’ αυτούς καπέλα που γίνονται προέκταση της προσωπικότητάς τους», εξηγεί η Creative Director.
Aπό την Αυστραλία με Aγάπη: Τα BSVII είναι ένα brand καπέλων που φτιάχνονται στην άλλη άκρη της γης
Όλα της τα σχέδια είναι χειροποίητα και μπορούν να φτάσουν πολύ εύκολα στην αγκαλιά σου, παραγγέλνοντάς τα μέσω mail (ustomercare@bsvii.com). Γιατί ένα καπέλο μπορεί να αναβαθμίσει και να δώσει ένα twist ακόμα και στο πιο απλό, καθημερινό σου σύνολο. Και τα BSVII θα το κάνουν με τον πιο stylish τρόπο!

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: