Από τα Χανιά ανέβηκαν οι δυο Πακιστανοί Αθήνα και σκότωσαν τον αρχιμανδρίτη

Από την Κίσσαμο Χανίων πήγαν οι δυο Πακιστανoί στην Αθήνα και δολοφόνησαν τον Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα τον περασμένο μήνα.

Ο 28χρονος και ο 33χρονος είχαν τακτικές επαφές με τον 47χρονο Ιερόθεο και μετά τη δολοφονία του διέφυγαν στο εξωτερικό. Οι δύο Πακιστανοί την ίδια μέρα είχαν έρθει στην Αθήνα από την Κίσσαμο Χανίων. Ο ένας εκ των δυο, ο 28χρονος Αλί γνώρισε το θύμα αρκετούς μήνες νωρίτερα μέσω του Facebook.

Να σημειωθεί ότι, την ημέρα της δολοφονίας, προέκυψε από την ιστοσελίδα ότι το θύμα περίμενε στο σπίτι του, τους δυο δολοφόνους του. Το έγκλημα προσδιορίζεται χρονικά μεταξύ 11:30 και 13:00 το μεσημέρι της 13ης Φεβρουαρίου ενώ στις 16:30 οι δράστες έφυγαν αεροπορικώς για το Πακιστάν μέσω Μπαχρεϊν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αρχιμανδρίτης τους είχε υποσχεθεί ότι θα τους τακτοποιήσει την μόνιμη παραμονή τους στη χώρα.

Όπως επιβεβαίωσε ένας ομοεθνής συγκάτοικός τους στην Κρήτη, έφυγαν με καράβι και σε  επικοινωνία μαζί του μετά την δολοφονία του είπαν ότι λήστεψαν ένα σπίτι στο Γέρακα πήραν έναν υπολογιστή χρήματα και κινητό και αναχωρούν για το Πακιστάν. Έστειλε επίσης στις αρχές από την Κρήτη αντικείμενα και ρούχα τους για να γίνει η ταυτοποίηση του DNA.

Σημειώνεται ότι τo DNA των δύο υπόπτων που βρίσκονταν πέντε χρόνια στην Ελλάδα και δεν είχαν απασχολήσει τις αρχές βρέθηκε πάνω στο θύμα και σε κάποια κουτάλια, καθώς τους είχε προσφέρει γλυκό.

Πρόκειται να εκδοθεί για τους δυο διεθνές ένταλμα σύλληψης και θα δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία της ταυτότητας τους.

ellada

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: