Από νωρίς στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί – Ποιοι έπιασαν δουλειά πριν τις 8

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησαν να προσέρχονται στα γραφεία τους οι υπουργοί της νέας κυβέρνησης, με τον Χρήστο Σταϊκούρα να περνάει πρώτος το κατώφλι του υπουργείου Οικονομικών στις 07:08.

Ο Χρήστος Σταϊκούρας χαιρέτησε τους υπαλλήλους του υπουργείου οι οποίοι ανέφεραν ότι είναι διαθέσιμοι για οποιαδήποτε διευκρίνιση και συνεργασία τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων του.

Λίγο πριν τις 8, έφτασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος, μιλώντας σε δημοσιογράφους που τον περίμεναν στην είσοδο του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ανέφερε ότι «δεν μπορεί να αφήσουμε καμία ημέρα χαμένη» και ότι «τα καθήκοντα είναι πολλά και πολυσύνθετα».

Πριν τις 7.30 έφτασαν στο υπουργείο Τουρισμού ο υπουργός Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός Μάνος Κόνσολας. Και οι δύο περπάτησαν στους ορόφους και επισκέφτηκαν τα τμήματα των διευθύνσεων, καθώς θέλουν να έχουν προσωπική επαφή με τους ανθρώπους του υπουργείου. Οι ίδιοι, την προηγούμενη ημέρα, έκαναν πολύωρες συσκέψεις με τους γενικούς γραμματείς και τις διευθύνσεις καθώς και την ηγεσία του ΕΟΤ.

Στις 07:46 έφθασε στο υπουργείο Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας. «Στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα ακούσετε τι θα κάνουμε. Προσωπικά δεν είχα ποτέ περίοδο χάριτος. Σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός έχει υπουργικό συμβούλιο με φακέλους και οδηγίες για τον καθένα», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

politiki

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: