ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Ο Γιόγκι, εννέα ετών πια, ζυγίζει 95 κιλά, έχει μήκος πάνω από 1.80 ενώ το μηνιαίο της τροφής του ξεπερνά τα 230

Το όνομά του είναι Γιόγκι. Όλοι, όμως, τον ξέρουν ως «Αρκούδα». Όχι αδίκως!
Ένα – κατά τους Βρετανούς – white lie, ένα μικρό, αθώο ψεματάκι μίας συζύγου αποκαλύφθηκε αλλά ήταν αργά.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Η κυρία του σπιτιού ερωτεύθηκε με το που το είδε ένα κουτάβι ράτσας Μεγάλου Δανού – ενός είδους Μολοσσού. Ο σύζυγός της ήξερε πως το μεγάλο σκυλί συνεπάγεται και μεγάλους… μπελάδες, ως εκ τούτου, είχε θέσει ως όρο το κατοικίδιο να είναι μικρού μεγέθους.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Έτσι, η γυναίκα αναγκάστηκε να πει πως το κουτάβι ήταν ένα Τζακ Ράσελ: Ευφυές, σπιρτόζικο και, κυρί.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Όσο, όμως, το σκυλί μεγάλωνε, τόσο αποκαλυπτόταν η… μεγάλη απάτη! Ο Γιόγκι, εννέα ετών πια, ζυγίζει 95 κιλά, έχει μήκος πάνω από 1.80 ενώ το μηνιαίο κόστος της τροφής του ξεπερνά τα 230 ευ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Τώρα πια, δεν τίθεται ζήτημα «απομπομπής» του, αφού ο Γιόγκι – Αρκούδα είναι μέλος της οικογένειας Μά.ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! Το μικροσκοπικό σκυλάκι που πήραν έγινε Αρκούδα!! (Pics)

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: