Απίστευτο: Στη φόρα ο νέος μισθός της Ελένης Μενεγάκη. Η Αδιανόητη Μείωση από Κοντομηνά

Ποια η απίστευτη μείωση στον μισθό της Ελένης Μενεγάκη;

Θα το δεχτεί η Βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης;

Μια δύσκολη κατάσταση καλείται να διαχειριστεί η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφοντας στην Αθήνα από τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Κι αυτό διότι σύμφωνα με την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, η παρουσιάστρια δεν είναι πια… στους ευνοημένους του καναλιού βάσει όσων λέγονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ρεπορτάζ ιστοσελίδας ανέφερε ότι η Μενεγάκη δέχτηκε κρούση περί μείωσης του μισθού της, της τάξεως μάλιστα του 35%.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη «Στη φόρα», αυτό δεν απέχει στο ελάχιστο από την πραγματικότητα, καθώς οι μετοχές της Ελένης Μενεγάκη έχουν πέσει πολύ.

Η τηλεθέασή της σημειώνει πλέον μονοψήφια νούμερα, με αποτέλεσμα τα 25.000 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως να μην μπορούν πλέον να «δικαιολογηθούν» από τη διεύθυνση του καναλιού.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, δεν σκοπεύει να υποχωρήσει στο ελάχιστον, την ίδια ώρα που ούτε η Μενεγάκη επιθυμεί -σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στη εκπομπή- να βάλει νερό στο κρασί της.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν τελικά η Ελένη Μενεγάκη θα δεχτεί τα νέα δεδομένα ή αν θα σκάσει η τηλεοπτική «βόμβα» της χρονιάς.

Πηγή: gossiplife.gr

(?)

SHOWBIZ

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: