Απίστευτο σκηνικό στα Χανιά: Ναυαγοσώστης βγάζει από το νερό γυναίκα που ήθελε να πεθάνει (βίντεο)

Ένας ναυαγοσώστης κατάφερε τελευταία στιγμή να αποτρέψει μία απόπειρα αυτοκτονίας σε παραλία της Αγίας Μαρίνας, στα Χανιά, το απόγευμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με το zarpanews, μία 50χρονη Νορβηγίδα, λίγο πριν τις 17.00, κολύμπησε μέχρι ενός σημείου στη θάλασσα και έπειτα έβαλε το κεφάλι της μέσα στο νερό με στόχο να το κρατήσει όσο χρειαστεί για να βάλει τέλος στη ζωή της. Μόλις αντιλήφθηκε την λουόμενη, ο ναυαγοσώστης έσπευσε και την έσωσε την τελευταία στιγμή.

Μεθυσμένη η επίδοξη αυτόχειρας

Να αναφέρουμε ότι η γυναίκα ήταν σε κατάσταση μέθης. Αφού σώθηκε, αντί να ευχαριστήσει τον ναυαγοσώστη, άρχισε να τον βρίζει, ενώ του έλεγε: «Θέλω να πεθάνω, δεν έπρεπε να με σώσετε… Δεν με αγαπάει κανείς».

Επί τόπου έσπευσε και ο επικεφαλής της ναυαγοσωστικής ομάδας Ocean Lifeguard, Παύλος Λιτινάκης, καθώς έχει την ευθύνη για την ναυαγοσωστική κάλυψη των παραλιών στα όρια του Δήμου Χανίων.

«Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη μπροστά στα μάτια του ναυαγοσώστη. Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε κάθε μέρα», είπε ο κ. Λιτινάκης στο Parakritika.gr.

Οι έντονες διαμαρτυρίες της Νορβηγίδας σταμάτησαν, μόνο όταν το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που ειδοποιήθηκε, μετέφερε την 50χρονη στο Νοσοκομείο Χανίων.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΣΩΣΗ 50ΧΡΟΝΗΣ — ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ

Gepostet von Parakritika.gr am Montag, 19. August 2019

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: