Απίστευτο περιστατικό στο Αίγιο: Έκλεψαν εκσκαφέα και τον φόρτωσαν σε φορτηγό

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας βρίσκονται στα ίχνη σπείρας που κλέβει πανάκριβα μηχανήματα έργων και τα μεταπωλεί, αφού συνέλαβαν ένα από τα μέλη της που μετέφερε με Ι.Χ. φορτηγό έναν εκσκαφέα που είχε κλαπεί από ένα εργοτάξιο στο Αίγιο. Οι ίδιοι είχαν χτυπήσει και στην Αττική.

Πιο αναλυτικά, οι αστυνομικοί κινητοποιήθηκαν μόλις ενημερώθηκαν για το απίστευτο περιστατικό της κλοπής του εκσκαφέα, που έγινε από τρεις δράστες οι οποίοι τον έθεσαν σε λειτουργία και τον φόρτωσαν στο φορτηγό.

Ωστόσο ο 40χρονος που οδηγούσε το φορτηγό δεν μπορούσε να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα κι έτσι εντοπίστηκε γρήγορα και συνελήφθη, ενώ το μηχάνημα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκαν άλλες τρεις κλοπές μηχανημάτων έργων που είχαν διαπράξει οι δράστες από περιοχές της Αττικής, τους τελευταίους δυο μήνες. Ο 40χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν τους δυο συνεργούς του και ερευνούν αν η σπείρα διαθέτει και άλλα μέλη και αν έχει διαπράξει και άλλες κλοπές οχημάτων.

ellada

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: