Απίστευτο: Oι Τούρκοι με «ΝΟΤΑΜ» την 04:40…Σκυλεύουν πάνω στους νεκρούς μας!

Για «αγνοούμενους « ακόμη κάνει λόγο ο Α/ΓΕΕΘΑ μετά την συντριβή του Ελικοπτέρου  που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις στουκάρησε σε βράχο στο νησί  και τα συντρίμμια του εκτός του βράχου κατρακύλησαν και στη Θάλασσα…Την ώρα που η Άγκυρα «Σκυλεύει» πάνω στους νεκρούς μας

Ο Aρχηγός του ΓΕΕΘΑ  διευκρίνισε  ότι το ΑΒ-212 πετούσε σε ύψος 390 ποδών, περίπου 130 μετρα. «Σχεδόν όλες οι  ασκήσεις γίνονται νύχτα» είπε ο ναύαρχος Αποστολάκης.

Αφού δεν τους έχουμε βρει ακόμη (επισήμως θεωρούνται αγνοούμενοι) δήλωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους τρεις Αξιωματικούς!

Αυτή την ώρα στην θαλάσσια περιοχή δίπλα στο σημείο που βρέθηκε το ουραίο τμήμα του ΠΝ-28 γίνονται έρευνες από βατραχάνθρωπους των ΟΥΚ, κομάντος της ΕΜΑΚ, της 31ης Μονάδας Ειδικών Επιχειρήσεων της Πολεμικής Αεροπορίας και αλεξιπτωτιστές του στρατού.

Ο ΥΕΘΑ απο τις Βρυξέλλες  κάνει λόγο για έρευνες των Ειδικών Δυνάμεων των Ενόπλων Δυνάμεων …Αλλά κουβέντα για την Τουρκική ΝΟΤΑΜ!

Όλα όσα γράφονται για ανεύρεση σωρών είναι ψεύδη, ειδικές δυνάμεις τώρα προσεγγίζουν τουλάχιστον σεβαστείτε τις οικογένειες των αξιωματικών

Τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό και την περισυλλογή των σορών των τριών αξιωματικών του μοιραίου ελικοπτέρου AB-212 που συνετρίβη στην Κίναρο η Τουρκία εξέδωσε ΝΟΤΑΜ  με την οποία αμφισβητεί την περιοχή έρευνας και διάσωσης γύρω από τη νησίδα.



Πηγή:veteranos.gr

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: