Απίστευτο: Μετέτρεψαν γκαράζ σε μικρό boho σπίτι και το νοικιάζουν μέσω Airbnb [φωτο]

Μια απίστευτη μεταμόρφωση πέτυχαν δύο κολλητοί φίλοι που κατάφεραν να μετατρέψουν ένα γκαράζ σε ένα boho στούντιο υψηλής αισθητικής.

Η Λίντσει Χόλινγκερ και ο Τζέιμς Μπέριαλ αποφάσισαν να πάρουν ένα παλιό γκαράζ και να το κάνουν έναν πανέμορφο χώρο διαμονής που θα φιλοξενούσε επισκέπτες μέσω Airbnb. Όπως αποκαλύπτει η Λίντσει δεν επικεντρώθηκαν από την αρχή στο συγκεκριμένο μέρος του σπιτιού και δεν είχαν σχεδιάσει να το μετατρέψουν σε κύριο υπνοδωμάτιο.

«Θέλαμε να διατηρήσουμε την χρηστικότητα του γκαράζ για το μέλλον, ίσως να το κάναμε στούντιο τέχνης ή να το αφήναμε στην αρχική του χρήση. Η θέα είναι εκπληκτική και βλέπει την ανατολή. Κάναμε το γκαράζ υπνοδωμάτιο για να επωφεληθούμε της θέας», είπε.

Θέλοντας να αξιοποιήσουν το ορεινό τοπίο, έκαναν τις πόρτες, παράθυρα και τοποθέτησαν το κρεβάτι προς τον ορίζοντα. «Ο Τζέιμς πρότεινε να κάνουμε γυάλινες πόρτες, τα οποία θα λειτουργούν και ως παράθυρα. Μπορείτε να ξαπλώσετε στο κρεβάτι και να δείτε την ανατολή του ήλιου πάνω από τα βουνά», σημείωσε η Λίντσει.

Για να πετύχουν το απίθανο αποτέλεσμα, οι δύο φίλοι χρειάστηκε να βρουν τον κατάλληλο τοπικό προμηθευτή, να πάρουν μέτρα, να παραγγείλουν, να εγκαταστήσουν και να προβλέψουν τις καιρικές συνθήκες για να ασχοληθούν με τη μόνωση. Το πιο δύσκολο, ωστόσο, σύμφωνα με τη Λίντσει, ήταν το βάψιμο. Οι τοίχοι και οι δοκοί δεν είχαν βαφτεί προηγουμένως, έτσι χρειάστηκε να γίνει όλη η διαδικασία προετοιμασίας για το βάψιμο.

Καθώς χώρος ήταν 34 τ.μ. οι δύο κολλητοί σκέφτηκαν να τοποθετήσουν και ένα μικρό καθιστικό. Το ύφος της διακόσμησης είναι boho και το #ThatDesertHouse, μαζί με το υπόλοιπο σπίτι που διαθέτει ακόμα δύο υπνοδωμάτια, περιμένει τους επισκέπτες του στο Airbnb.

viral

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: